Udženija odepsala Béma za pomluvy ODS: Jako když po dvaceti letech odkopnete manželku s dětmi

27.08.2013 16:58

Členka pražské ODS Aleksandra Udženija tvrdě zúčtovala s Pavlem Bémem za to, jak se opřel do své někdejší mateřské strany ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz. Na sociální sítí facebook Udženija poznamenala, že Bém nemá ani špetku důstojnosti.

Udženija odepsala Béma za pomluvy ODS: Jako když po dvaceti letech odkopnete manželku s dětmi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

„Když jel na vlně úspěšného primátora a mohl si dělat, co chtěl, tak mu byla ODS dobrá. Dnes, když mu toto není umožněno, tak kolem sebe zoufale kope. ... To je přesně stejný případ, jako když žijete dvacet let se ženou, která vám porodí tři děti, z nějakého důvodu se s ní rozvedete a mezi přáteli ji začnete brutálně pomlouvat. Naprosto takovými lidmi pohrdám!!!“, napsala na Bémovu adresu Udženija.

Politička má za to, že všichni ti, kteří v ODS politicky vyrostli a dnes ji opouštějí, by mělo být stydno, pokud při té příležitosti na značku občanské demokracie plivou. Pavel Bém opustil ODS s tím, že je připraven všechny své síly věnovat ve prospěch nového politického hnutí v čele s exprezidentem Václavem Klausem. Podobně se zachoval poslanec Boris Šťastný, ani on přitom nešetřil ostrými slovy. Tvrdě zkritizoval místopředsedkyni strany Miroslavu Němcovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…