Ukázali tvář osmnáctileté blondýny. Nebrečela. Začala hovořit o třiceti mužích, kteří ji tu noc obklíčili a začali...

10.01.2016 17:01

Jamie Wiseman, fotograf Daily Mail, vyrazil do Německa, aby se na vlastní oči přesvědčil o následcích sexuálních útoků, jež tento stát zasáhly. Podařilo se mu vyfotil osmnáctiletou Michelle, která nejenže odhalila tvář, zároveň popsala, čemu o silvestrovské noci čelila.

Ukázali tvář osmnáctileté blondýny. Nebrečela. Začala hovořit o třiceti mužích, kteří ji tu noc obklíčili a začali...
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Bylo jich třicet a mladá Němka o nich s fotografem hovořila jako o rozhněvaných mužích. Nejprve se prý nic nedělo, šlo o skupinku, která se dobře bavila. Následně však začali mít muži, jejichž identitu není s to určit, sexistické poznámky.

Byli prý blíž a blíž, až se ona a její přátelé začali bát. Zprvu mělo jít o okradení. Bála se, ale telefon, ani peněženku dobrovolně odevzdat nechtěla. Skupina desítek mužů ji prý obstoupila a začalo peklo. Osahávání, strhávání oblečení. Někdo prý sahal mezi nohy, jiný na prsa, dalšímu mělo jít jen o cennosti. Michelle se nakonec podařilo utéct a policejní úředníci mluví o "běhu jako o život".

Další snímek známého fotografa přináší rozmazané obličeje několika desítek postav, o nichž mluví jako o migrantech. Podtitulem materiálu, který má přes 21 tisíc sdílení na sociální síti Facebook, není nic o osahávání a útocích, ale rovnou o znásilnění.

V té souvislosti je nutné uvést, že americký NY Post popsal situaci v Evropě pečlivě vybraným termínem Rapefugees. Což je spojení slova znásilnění (rape) a uprchlík (refugee).

Daily Mail se rovněž táže, a to zejména v diskusích, jak bude vypadat situace v létě. "Musíme si uvědomit, že pokud došlo k tolika sexuálním zločinům v zimě, kdy mají ženy kabáty, svetry a další kusy oblečení, jak to bude vypadat v létě?!" 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…