Umělec Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou

28.01.2013 15:51

Herec Jan Kraus se na svém facebookovém profilu navezl do vítěze prezidentských voleb Miloše Zemana. Obvinil jej z partnerského vztahu s vlastní dcerou a rovněž mu přisoudil schopnost mluvit ze spaní. Jeho vtipkování bylo částí internetové komunity kvitováno s nadšením.

Umělec Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Umělec, který spojil své jméno s několika televizními show a rovněž zkrachovalým časopisem Kraus, se nikdy netajil svým negativním názorem na Miloše Zemana. Nyní však připustil, že nově zvoleného prezidenta vlastně podezírá jen ze dvou věcí. A to ještě takových, které u známého bijce opoziční smlouvy trochu překvapí.

Kraus prý Zemana podezírá jednak z toho, že mluví ze spaní a pak rovněž z nadstandardního vztahu se svou dcerou Kateřinou. Doslova si umělec zaglosoval: „U nového prezidenta mám zatím jen dvě podezření: Že mluví i ze spaní a že chodí s vlastní dcerou.“

V případě nechutné narážky na vztah s dcerou Kateřinou nejspíše umělec narážel na vtipkování Miloše Zemana na improvizované povolební tiskovce, kde prozradil, že své dceři bude neformálně říkat „první slečna“. Fantazie umělce z tohoto oslovení nejspíš stvořila milostný vztah mezi Zemanem a jeho „slečnou“.  

Krausovo pregnantní podezření vyvolalo na Facebooku ohlas. Pozitivní ohlas mu za šestnáct hodin dalo téměř dvacet tisíc uživatelů, a sdílelo jej téměř dva a půl tisíce lidí. Mezi téměř tisícovkou komentářů se objevily názory jako: „Zeman je nevychovaný, arogantní hovado,“ nebo „až se stydím, že jsem Čech“. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…