Umělec Kraus zase rýpe do Zemana. Teď mu vadí "samčí cucačka z Vysočiny"

01.02.2013 15:51

Herec Jan Kraus se opět ostře opřel do nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana. Nejprve prohlásil, že spí s vlastní dcerou, nyní by zase byl rád, kdyby se Zeman omezil na zdvořilostní polibky místo „samčích cucaček“.

Umělec Kraus zase rýpe do Zemana. Teď mu vadí "samčí cucačka z Vysočiny"
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Právě polibek Zemana s dcerou je poměrně často parodován a Krause inspiroval k výrokům o tom, že by s ní snad Zeman mohl mít více než otcovský vztah. Na internetu se okamžitě objevily fotomontáže, na kterých je místo Kateřiny Zemanové např. první tajemník KSSS Leonid Brežněv.

Korunka po olizu nakřivo

„Doufejme, že se pracovníkům hradního protokolu poměrně včas podaří Zemanovi vysvětlit a pokud možno i ukázat, rozdíl mezi zdvořilostním polibkem a samčí cucačkou z Vysočiny," uvádí populární moderátor a herec na serveru KrausMagazín.cz.

Krause pobavila představa, co by asi na způsob Zemanova polibku říkaly zahraniční návštěvy – hlavně dámy. „Představuji si například zcela pobouřenou, ale současně zcela olízanou německou prezidentku Merkelovou... O britské královně ani nemluvím (korunka nakřivo po olizu...),“ glosuje Kraus.

Moderátor připomíná vášnivé polibky právě Brežněva, který stejně líbal nejen soudružky, ale i soudruhy. „Možná to souvisí s alkoholem, který jak Leonida, tak Miloše v rámci jisté opojné bujarosti vede k chvilkové touze doslova přátelství ochutnat," tipuje Kraus.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…