Umělec, který se považuje za nejlepšího hudebníka od Beethovena, šokoval: Chci kandidovat na prezidenta

31.08.2015 13:13

Na včerejším předávání prestižních cen MTV Music Video Award získal známý rapper Kanye West cenu za celoživotní dílo. Během svého děkovného proslovu však řekl něco, co nikdo nečekal. Kanye West, rapper s kamennou tváří, hodlá ve volbách roku 2020 usilovat o post amerického prezidenta. Informuje The Guardian.

Umělec, který se považuje za nejlepšího hudebníka od Beethovena, šokoval: Chci kandidovat na prezidenta
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda - ilustrační foto

Muž, který se považuje za nejlepšího hudebníka od dob Beethovena a přirovnává se k Ježíši Kristu. Rapper, který se mimo jiné proslavil tím, že během předávání cen MTV v roce 2009 vyšel na jeviště ve chvíli, kdy zpěvačka Taylor Swiftová dostala cenu za nejlepší video, vzal jí mikrofon a řekl, že cenu měla dostat Beyoncé. Mimo jiné manžel americké celebrity Kim Kardashianové.

A právě tento Kanye West získal včera večer cenu za celoživotní dílo, což je nejprestižnější cena, jakou může MTV udělit. Během děkovného proslovu, který začal několikaminutovým mlčením, bylo jeho nejčastější slovo „brácho“ a vysvětloval, že vůbec nerozumí tomu, proč by se měly udávat ceny nejlepším hudebníkům a jak vlastně můžete říct, že někdo je nejlepší.

Přiznal se také k tomu, že občas, když jej vypíská plně obsazený stadion pro 60 000 lidí, přemýšlí, jestli něco nedělá špatně. „Měl jsem si vzít koženou košili? Měl jsem vypít jen půl láhve Hennessy a zbytek dát publiku?“

Celý text zde

Následně naznačil, že před proslovem vykouřil marihuanového jointa, což je pravděpodobně důvod, proč jeho proslov nedával místy smysl. Jednu věc však dal najevo zcela jasně. „A ano, jak jste asi uhodli, rozhodl jsem se kandidovat v roce 2020 na prezidenta,“ zakončil svůj proslov West a s úsměvem a cenou v ruce si odešel za bouřlivého potlesku sednout. Pak opět nasadil svou charakteristickou kamennou tvář.

Jeho prohlášení se po internetu rozšířilo bleskovou rychlostí a již má nejen mezi svými fanoušky mnoho stoupenců ochotných mu dát svůj hlas.

Vzhledem k situaci v současných prezidentských volbách, kdy se mezi kandidáty řadí miliardář Donald Trump, který proslul například svými hanlivými výroky na adresu žen a podle serveru Independent se „vyjadřuje spíš jen zvuky než slovy“, a dalším je guvernér New Jersey Chris Christie, který by řešil nelegální migraci nejradši vytetováním čárového kódu na každého člověka, co přejde hranice, to třeba v závěru bude ještě zlepšení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…