Umělkyně, co podepsala dopis proti Zemanovi: Houpou se, houpou, mé veliké prsy. Přejížděj si větvičkou po těle

04.05.2015 4:47

Mezi českými umělci se šíří výzva k Vladimiru Putinovi. Ruský prezident má být požádán, aby si nechal v Moskvě svůj český protějšek Miloše Zemana a za tímto účelem je mu chystán dopis. Mezi organizátory akce stojí na čelním místě moderátorka a zpěvačka Ester Kočičková.

Umělkyně, co podepsala dopis proti Zemanovi: Houpou se, houpou, mé veliké prsy. Přejížděj si větvičkou po těle
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Miloš Zeman navštívil Brandýs nad Labem

Šansoniérka a textařka používá tento umělecký pseudonym již mnoho let a obrazila s ním rovněž značné množství uměleckých aktivit. Kromě své pěvecké kariéry působí též jako moderátorka a na vlnách veřejnoprávní televize a rozhlasu měla v posledních třinácti letech několik vlastních pořadů.

V České televizi moderovala nejprve debatní pořady Ženský hlas a Dvojhlas, Nejhorší vyhrává a Pavlač Ester Kočičkové. Na Českém rozhlase měla dlouhé roky talk show Ptá se Ester Kočičková.

Právě v tomto pořadu také v roce 2005 způsobila značný skandál, když do éteru pronesla: „Dítě se ptá: A kdo je komunista? Já samozřejmě svýmu dítěti a svým psům říkám jednoznačně, že komunisti jsou prasata.“

Její slova vyvolala skandál, šéf Radiožurnálu Jan Pokorný se omlouval, na Kočičkovou byla podána žaloba a KSČM žádala omluvu. O pár dní později Kočičková kauzu vyšperkovala, když při otevírání nového pavilonu v zoo v Ústí nad Labem pronesla: „Kde jinde bych se prasatům měla omluvit než právě na této půdě?"

Zaujala i svou uměleckou produkcí, a to jak pěveckou, tak bavičskou. Vystupovala například ve stand up komedii Na stojáka. Tam zaujala například svým výkladem o orgasmu či humorným skečem „Zabývám se výchovou mladých prostitutek“. Vrcholným mluveným číslem Ester Kočičkové pak byla recitace básně „Houpou se houpou, mé velké prsy“.

UMĚLECKÁ PRODUKCE ESTER KOČIČKOVÉ:

Pohostinsky vystupovala na ČT též v magazínu pro sexuální minority Queer, kde zaujala například ve scénce, kde radila jak se ukájet s vánočním stromečkem či kaprem. V žertovném vystoupení po telefonu radila klientovi, aby si přejížděl po těle větvičkou.

VYSTOUPENÍ V MAGAZÍNU QUEER:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…