Uprchlíci, kteří demolují tábor: Doktor Macek vzkázal Šabatové cosi nepěkného

03.08.2015 12:54

Bývalý poslanec za ODS Miroslav Macek se ve svých pondělních glosách pro ParlamentníListy.cz vyjádřil především k přijímání uprchlíků v české kotlině a k situaci v uprchlickém táboře v Bělé pod Bezdězem. Podle něj by tam měla zavítat ombudsmanka Anna Šabatová...

Uprchlíci, kteří demolují tábor: Doktor Macek vzkázal Šabatové cosi nepěkného
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Žádám ombudsmanku Šabatovou, aby se ihned vypravila do Bělé pod Bezdězem a vyptala se v tamním uprchlickém táboře, zda mají ti ubožáci k dispozici wifi, televize, dostatek cigaret a alkoholu, kvalitní stravu pětkrát denně, zdali nepotřebují mobily a tablety a zda někdo neporušuje jejich lidská práva. K ruce si může vzít hafo lidskoprávních organizací, placených z našich daní…“ konstatuje Macek. 

Zároveň k tomu „ztrhal“ slova euronadšence, Jakuba Jandy, jak jej nazval. Ten v minulém týdnu totiž uvedl, že možností je také připravit pro uprchlíky rozsáhlé pomocné programy, kterými bychom si koupili jejich vůli tu zůstat. To by však dle něj mělo narážet na politický odpor velké části obyvatelstva. 

Původní text ZDE.

„Naopak, s potěšením budu sledovat, kterak Jakub Janda a další za svoje peníze připraví rozsáhlé pomocné programy a budou si tak kupovat jejich vůli tu zůstat. Ovšem, znovu opakuji: za svoje, soudruhu Jando, za svoje!“ podotýká Macek. 

Imigranti jsou dle něj jen dalším důsledkem neustále rostoucí a z řetězu utržené moci politiků a byrokacie. „Kdy už, proboha, těm bláznům dojde, že jediné řešení je poslat je postrkem zpět! Kdyby se řešení nájezdu imigrantů od prvopočátku ponechalo na občanech, žádný problém by už dávno nebyl…“ uzavírá Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…