Uprchlíci nahradí bílou populaci, kterou chceme vyhladit, žertovali známí sluníčkáři. Padly i dva termíny pro dámské přirození

08.06.2016 11:14

Pozoruhodnou otázku, jak probíhají debaty v rámci dienstbierovské „Nové levice“ odhalila komentátorka Michaela Julišová. V polemice s lidmi, z nichž jeden je pedagogem Univerzity Karlovy a další kandidoval na předsedu parlamentní strany Zelených, se mimo jiné dozvěděla, co je zač, a také, že by se měly „zrušit velmoci“.

Uprchlíci nahradí bílou populaci, kterou chceme vyhladit, žertovali známí sluníčkáři. Padly i dva termíny pro dámské přirození
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Anketa

Je správné dělat si legraci ve stylu ,,Romové kradou", jak to v TV učinil herec Jakub Kohák?

90%
10%
hlasovalo: 5179 lidí

Levicová komentátorka Michaela Julišová, která publikuje na webu Literární noviny a odmítá se řadit k dienstbierovské „moderní liberální“ levici, zavěsila na svůj facebook výňatek z diskuse, kterou podstoupila s liberálněji orientovanými levičáky.

„Úryvek z diskuse se sympatizanty Nové levice nad tématem úspěšnost asimilace imigrantů. Ocitla jsem se v té nejlepší společnosti,“ popsala. K jejich úrovni prý po přečtení diskuse není celkem co dodat. „Jsou to samí hluboce oduševnělí myslitelé. S těmito nemusíme mít strach o osud Evropy, oni nás zachrání,“ dodala ironicky.

Diskusi s ní vedl Ondřej Slačálek, politolog přednášející na filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Na oficiálním profilu na Wikipedii je tento přispěvatel serverů Britské listy a A2larm představován jako „levicový anarchista, publicista a překladatel“. Přidal se též Tomáš Schejbal, rovněž publikující na webu A2larm a rovněž na webu Deník Referendum vlivného dienstbierovského sociálního demokrata Jakuba Patočky.

Schejbal má za sebou poměrně pestrou minulost, včetně toho, že polemiku s básníkem Jaromírem Typltem o angažovanosti umění zakončil tím, že mu na veřejnosti nafackoval, a rovněž včetně toho, že kandidoval na předsedu Strany zelených. Schejbal a Slačálek byli zadrženi v létě 2015 na pražské demonstraci.

Nyní v debatě s Julišovou oba hájili běžence, Slačálek namítal, že přišli z odlišné kultury a také musí dlouho čekat v detenčních zařízeních, než jim je udělen azyl. „Máte pravdu, viděla jsem podrobné tabulky ze západní Evropy, kde bylo celkem konkrétně rozepsáno, jak jsou na tom se zaměstnaností imigranti, kteří jsou v Evropě již delší dobu, či ve 2. nebo 3. generaci. Nezaměstnaných bylo v rozmezí 65–80 procent,“ poznamenala Julišová. Proto bychom je prý neměli tahat sem, ale nechat je doma a zorganizovat pomoc tam. „Apelujme na mocnosti, ať ukončí své dobyvačné války, především USA. To, co se děje v Evropě, je šílenství a škaredě se to vymstí všem zúčastněným,“ dodala.

Na to zareagoval Schejbal poznámkou: „No, ale kdo pak nahradí bílou evropskou populaci, kterou chceme v rámci našeho židobolševického spiknutí vyhladit?“ zamyslel se ironicky někdejší kandidát na předsedu zelených. „Di do háje, Schejbale, ty to vždycky prozradíš,“ opáčil v podobném duchu akademik z Filosofické fakulty Slačálek. A Schejbal reagoval: „Já vím, mám deficit sociální inteligence jako Kameněv, když do médií prokecl přípravy na Říjen.“

Jiný aktivista, podepsaný „Gergonova duše“, se podivil názoru Julišové, že by se mělo apelovat na mocnosti. „Mocnosti jsou zlo samy o sobě. Ideálně zrušit, ne na ně tlačit, ať změní agendu,“ vyzval. A další, s pseudonymem Hubert Kárl, se ptal: „Co ta píča Julišová propaguje za pseudopolitiku, apelovat na mocnosti? Asi netuší, v jaké se ocitla společnosti, kunda,“ dodal. Právě k tomu nejspíš směřoval komentář Julišové, že se očividně ocitla v té nejlepší.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …