Uprchlík, co znásilňoval v bazénu: Čerstvé informace

24.02.2016 13:02

Irácký běženec, kterého v Rakousku zavřeli do vězení za znásilnění desetiletého chlapce na vídeňském plaveckém stadionu, je nyní na samotce. Vězeňská služba se jej tak snaží uchránit před jeho spoluvězni. Informuje The Local.at.

Uprchlík, co znásilňoval v bazénu: Čerstvé informace
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Rakouskem nedávno otřásl případ znásilnění malého chlapce. Viníkem je podle médií dvacetiletý muž z Iráku, který desetiletého chlapce potkal v plaveckém stadionu ve Vídni. Chlapec následně musel z důvodu „vážných zranění“ do nemocnice a následky si ponese ještě dlouho, přičemž Iráčan je nyní ve vídeňské věznici Josefstadt.

Dvacetiletý Amir A. je v současnosti zavřený na samotce, jelikož se jej vězeňská služba snaží ochránit před ostatními vězni, podle kterých by měl být potrestán za svoje činy.

Muž se po činu údajně bránil tím, že se jednalo o „sexuální nouzi“, jelikož již čtyři měsíce neměl pohlavní styk. Matka chlapce obhajobu popsala jako „monstrózní“ a uvedla, že si přeje, aby byl Amir zavřený ve vězení a až poté aby jej deportovali.

Celý text zde

„Vím, že fyzické rány se zhojí, ale duševní újma může být na celý život. Nechci aby toho muže deportovali, chci aby šel do vězení, protože jsem slyšela o tom, co dělají těm, co sexuálně napadají děti. Chci aby zažil všechno to, co mu můžou spoluvězni udělat. A až potom chci, aby jej deportovali,“ řekla matka chlapce.

Podle jejích slov chlapec zatím nezamhouří oka bez antidepresiv. Matka jej společně s jeho sourozenci nyní plánuje vzít na dovolenou, kde by měl přijít na jiné myšlenky. Na tu se jim mimo jiné složily místní noviny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…