Uřízla hlavu čtyřleté holčičce jako pomstu Putinovi. Vraždící chůva promluvila

03.03.2016 17:45

Chůva, která v Moskvě uřízla hlavu své čtyřleté svěřenkyni, tak prý učinila jako pomstu prezidentu Putinovi za to, že zabíjí muslimy v Sýrii. Tvrdí tak na videu, které se ve čtvrtek dostalo na několik různých blogů. Jedná se o její první uveřejněnou výpověď. Informuje agentura Reuters.

Uřízla hlavu čtyřleté holčičce jako pomstu Putinovi. Vraždící chůva promluvila
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Rudé náměstní v noci

Žena, kterou zadržela moskevská policie u stanice metra Říjnová pole, jak mává uřezanou hlavou malého dítěte, poprvé vypovídala o důvodech, které ji vedly k jejím činům.

Celý akt zabití čtyřleté dívky prý vykonala jako pomstu vůči prezidentu Vladimíru Putinovi za to, že v Sýrii zabíjí muslimy. „Mstila jsem se těm, kteří prolili krev,“ řekla Bobokulovová do kamery. „Putin prolil krev, letadla bombardovala. Proč jsou muslimové zabíjeni? Také chtějí jen žít.“

Ve videu se také chůva vyjádřila, že chtěla odjet do Sýrie, neměla na to však dostatek finančních prostředků. Podle agentury Reuters zatím není zřejmé, kdy přesně bylo video pořízeno, vražedkyně však na sobě měla stejné oblečení, ve kterém ve středu vystoupila před soudem.

Podle mluvčího Kremlu Dmitriho Peskova je třeba brát její projev adekvátně k jejímu mentálnímu stavu. „Ke všemu, co takto narušená žena řekne, musíte přistupovat odpovídajícím způsobem,“ řekl Peskov.

Policejní zdroj sdělil agentuře Interfax, že mezi osobními věcmi Bobokulovové byly nalezeny kontakty na dva lidi napojené na „mezinárodní extremistickou skupinu“. Veřejně však vyšetřovatelé označili chůvu za duševně narušenou, či pod vlivem omamných látek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…