Útok na Jardu Jágra kvůli Zemanovi: Kdo si troufl?

17.04.2019 7:44

Podpora Andreje Babiše a Miloše Zemana ze strany slavného hokejisty Jaromíra Jágra leží v žaludku Johaně Hovorkové z webu Pavla Šafra Svobodné forum. Je prý neuvěřitelné, že právě on podporuje tyto dva politiky. Nejnověji prý hokejista zhřešil tím, že si dovolil letět s prezidentem do Číny. Za to jej editorka Šafrova webu nazvala „figurkou“.

Útok na Jardu Jágra kvůli Zemanovi: Kdo si troufl?
Foto: Facebook Rytíři Kladno
Popisek: Jaromír Jágr

„Jaromír Jágr, to je v České republice v podstatě svaté jméno. Hokejový génius. Bůh, se kterým jsme vyhráli Nagano,“ představila slavného hokejistu Hovorková. Pak připomněla, že si za své číslo zvolil 68 – na připomínku sovětské okupace.

Anketa

Je dobře, že Jaromír Jágr jede se Zemanem do Číny?

hlasovalo: 8510 lidí

Jágr navíc pochází z rodiny, která byla komunisty perzekvovaná. O to šílenější prý je, co tento člověk předvádí v posledních letech.

Následuje rekapitulace všech hříchů, kterých se měl Jágr v posledních letech dopustit. Počínaje jeho vystupováním v reklamě na Vodňanské kuře, která se náhodou objevila několik dní před volbami v roce 2013, ve kterých se svým ANO kandidoval Andrej Babiš. Tehdejší majitel Agrofertu přitom v reklamě na svou drůbežárnu vystupoval také, právě on Jágrovi v roli prodavače v Pipi grilu podával kuře, nad kterým se hokejista rozplýval, že tak dobré v životě nejedl.

V seznamu politických prohřešků slavného hokejisty Hovorková pokračuje Jágrovou návštěvou na Čapím hnízdě, kam se zajel podívat se svou přítelkyní. A do třetice se měl provinit tím, že v Ostravě navštívil mítink hnutí ANO.

Andrej Babiš ale není jediným politikem, od něhož se prý slavný hokejista umazal. Kompromitující mají být i jeho styky s prezidentem Zemanem. Například to, že se hokejista účastnil oslavy jeho narozenin, nebo to, že zašel na jakousi akci na zámku v Lánech, kde byla přítomna i velvyslankyně Číny.

A vrcholem prý je, že Jágr, potomek perzekvované rodiny, letí s prezidentem Zemanem právě do komunistické Číny.

CELÝ KOMENTÁŘ ZDE

Jágr se má zúčastnit státní návštěvy, na kterou prezident poletí na konci dubna. Důvodem je zejména to, že slavný hokejista má být tváří hokejového turnaje na zimních olympijských hrách, které se budou v Číně konat již za tři roky.

Navíc má jeho návštěva přispět k posílení kontaktů mezi českým a čínským hokejem. Český hokejový svaz již vloni podepsal memorandum o spolupráci s čínskou hokejovou asociací, která má spočívat zejména ve výměně informací a pořádání utkání a turnajů mládeže.

Podle Hovorkové je ale úplně jedno, proč to Jágr dělá. Ať jsou totiž důvody jakékoliv, pohled na jeho servilitu k Babišovi a Zemanovi je prý jednoduše smutný.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…