Útoky na prezidenta? Padla dost nečekaná slova o aktivitě CIA v Praze

24.09.2015 17:11

Česká republika je ve světě unikátem coby země hanobitelů vlastních prezidentů. Tvrdí to významný představitel odbojářského Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) Jiří Jaroš-Nickelli. Stojí za tím expozitura CIA na velvyslanectví USA v Praze, odpovídá mu lékař Karel Janda ve výzvě, která se v těchto dnech šíří po internetu a sdílí na sociálních sítích.

Útoky na prezidenta? Padla dost nečekaná slova o aktivitě CIA v Praze
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Pražský protizemanovský protest

„Nejnovější zhanobení Pražského hradu, onoho symbolu české státnosti, skupinou primitivů vyvěšujících rudé trenýrky jako znak opozice vůči současnému prezidentu Zemanovi korunuje všechno dosavadní hanobení prezidentů, kteří představují oporu českého národa a jeho republiky,“ tvrdí Jaroš. Nejhůře podle něj v této dlouhodobé, záměrné kampani dopadá kritika na Metro, Mladou frontu Dnes a Lidové noviny.

„Nemine snad dne, aby se v nich neobjevil nějaký hanopis na současného prezidenta. Stejně jako předtím se objevovaly takové hanopisy na prezidenta Klause. Oba tito naši prezidenti jsou démonizováni jako jacísi škůdci národa a republiky, kteří jako by podkopávali pozici a dobrou pověst státu. Opak je pravdou,“ říká Jaroš, podle kterého si to Klaus a Zeman zavinili tím, že zcela oprávněně a pravdivě kritizovali neudržitelnou pozici tzv. havlismu – schwarzenbergismu.

Sluníčkaři, havlisti a ti další

„Zatímco první prezident samostatné České republiky Václav Havel byl pro své tragické a někdy obskurní postoje vůči národu, sudetským Němcům, humanitárnímu bombardování médii oslavován bezmála s feudální pompou, všechna nenávist a zloba tzv. havlistů, pravdoláskařů, sluníčkářů, schwarzenbergistů, multikulturalistů se soustředila na oba nástupce Havla. Ke kritice těchto prezidentů se hodilo vše možné i nemožné, podstatné i nepodstatné. Jen cíl byl jediný. Oba prezidenty jakkoli dehonestovat a vyřídit v očích veřejnosti,“ emotivně tvrdí Jaroš.

S ním souhlasí i jeho dlouholetý kolega z ČSBS, brněnský publicista Jan Kux.

„Výsledkem soustavného hanobení prezidentů Klause a Zemana nebylo jejich všeobecné zatracení, nýbrž jen rozpolcení českého národa na dva nesmiřitelné tábory, na příkop napříč národem, hlubší, než je propast Macocha,“ míní Kux. „Byl to mimo jiné i následek dalšího předchozího hanobení jiné naší hlavy státu, prezidenta budovatele Edvarda Beneše,“ navazuje na Kuxe Jaroš-Nickelli a tvrdě se pouští do hlavy opoziční TOP 09 Karla Schwarzenberga.

„Občan kníže, který nezvládl svou nenávist a zášť k prezidentu obnoviteli ČSR Edvardu Benešovi, jej zhanobil před miliony diváků republiky tak, jako to neučinil ještě nikdo jiný předtím ani potom, tím, že symbolicky posmrtně poslal Edvarda Beneše před válečný soud v Haagu za údajné mordýřství a vyhnání sudetských Němců. Občan kníže tu pronesl nejen historický nesmysl, ale naprostou lež. Zde se projevilo vše naučené od zlověstných landsmannschaftů, které toto plácají již desetiletí jako monotónní mantry,“ varuje Jaroš s tím, že podobné překrucování dějin už tvrdě zasahuje mladé generace.

Hrozí v Praze druhý Majdan?

Současný tlak na prezidenta, a to i v souvislosti s jeho postoji k tématu imigrantů, rezonuje i sociálními sítěmi. Lékař Karel Janda upozorňuje na údajnou podporu ambasády USA v Praze demonstrantům, kteří chtějí protestovat na Staroměstském náměstí proti Putinovi a Zemanovi.

„Tedy opět další provokace. Velvyslanectví USA ocenilo správný postoj české vlády a zároveň pokáralo pro jeho nesprávné postoje hlavu českého státu. Co si to ambasador Schapiro dovoluje!“ uvádí Janda a připojuje apel k premiéru Sobotkovi: „Normální a slušná vláda, pane Sobotko, by si za toto zavolala pana velvyslance, vrátila mu pověřovací listiny a prohlásila ho za osobu nežádoucí na území České republiky. Jak je možné, že se z některých velvyslanectví řídí nepřátelské akce proti našemu prezidentovi? Kam až jste se nechal zahnat, pane Sobotko, ve své nemravné touze po moci?“ volá Janda.

Viníkem situace, která hrozí vyvolat v českém státě vlnu násilí vedoucí až k občanské válce, je podle něj americká zpravodajská služba CIA, přesněji její pražská expozitura.

„Odborníkem, vlastnícím know-how na tuto věc, je CIA. Stačí už jen pár promyšlených akcí, opět pod taktovkou CIA, a může se to celé spustit, protože Amerika potřebuje další zdevastované území, na jehož obnově se potom mnohonásobně vydělá. Toto se neděje poprvé, tento scénář je velmi klasický a ve světě již mnohokrát použitý, naposledy na kyjevském Majdanu,“ tvrdí Janda, podle kterého měli ti, kteří na demonstracích ukazovali Miloši Zemanovi červené karty, dostávat odměnu ve výši 50 dolarů.

„Stejně tak jako nemocného člověka nemůžeme začít léčit utínáním jeho údů a už vůbec ne tím, že začneme od hlavy, stejně tak se nemůžeme chovat k vlastní zemi, k prezidentovi, jehož jsme všichni zvolili, ke svým tradičním hodnotám, kultuře a přírodě. Záleží totiž jenom na nás, záleží jen na tom, abychom neztratili poslední zbytky zdravého rozumu a začali konečně přemýšlet, jak tento vývoj zvrátit. Na naši zkorumpovanou vládu a politické strany se spoléhat nemůžeme, ty řídí Shapiro,“ má jasno lékař Karel Janda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Blahuš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…