Úvodník Jana Krause: Kdo bude proevropský, na toho nastoupí ruští hackeři. Na Zemanovi si s tím pornem testovali, jestli to funguje

28.04.2017 12:11

Bavič Jan Kraus ve své show na FTV Prima znovu dokázal, že si nehodlá brát servítky a bude popisovat věci tak, jak je vidí. Způsobem sobě vlastním okomentoval nadcházející české parlamentní volby, ale také volby prezidentské, které přijdou na řadu na počátku roku 2018.

Úvodník Jana Krause: Kdo bude proevropský, na toho nastoupí ruští hackeři. Na Zemanovi si s tím pornem testovali, jestli to funguje
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Ve volbách do Sněmovny, ale také ve volbách prezidentských nebudou podle Jana Krause rozhodovat jen čeští voliči, ale také hackeři, kteří nám prý budou chtít vnutit ten „správný pohled na svět“. Oni ti hackeři jsou většinou Rusové, zaznělo hned na úvod Show Jana Krause, takže ten správný pohled na svět je pohled Kremlu. A Kremlu by ani trochu nevadilo, kdyby se EU rozdrolila. Pověstní hackeři tak budou útočit především na zastánce společného evropského projektu, je přesvědčen Kraus.

Američané už o tom vědí své; Kraus je přesvědčen, že se Rusové pokusili tamní volby ovlivnit. Podobné informace přicházejí z Německa, kde volby budou po prázdninách, a nejinak je tomu u Francie, kde prezidentské volby probíhají teď. Čeká to tedy i nás.

„A všechny ty volby budeme dělat společně s hackery celého světa. Ti hackeři zasahovali už do americkejch voleb. Teda hackeři, oni jsou to vesměs Rusové, který prostřednictvím hackerů se snažej ovlivnit ve všech těch zemích ty volby, ovlivnit tak, jak to vyhovuje jim. A jim by vyhovovalo, kdyby se ta Unie trošku rozpadla, protože tím by ti, co odpadnou, připadli malinko k Rusku,“ vysvětlil svůj pohled na světové dění Kraus.

Nabízí se tedy otázka, koho bude Rusko údajně ovlivňovat u nás. Moderátor obratem přidal malý výčet. Strany, které jsou dnes proti EU, ty nechají Rusové na pokoji, protože už tak hrají velkému bratru na východě do karet. „Čili Okamura bude mít klid, socani, ty jsou rusko-čínský, taky klid. Takže kdo bude proevropskej, to je jedna věc, ten si musí dávat bacha,“ pokračoval v popisu situace Kraus.

Ruského prezidenta už máme, ale co kdybychom chtěli českého?

Totéž nás čeká i s volbami prezidentskými. „Tenhle, co ho máme, ten je ruskej, ale kdybysme chtěli českýho, no tak nám do toho taky polezou,“ varoval moderátor v souvislosti s Milošem Zemanem a jeho protikandidáty. „Proto mu tam dali to dětský porno, oni si jenom zkoušeli, jestli si toho všimne, asi,“ smál se Kraus. A smíchu se dočkal i z publika.

Češi by se tak měli mít na pozoru, co čtou třeba v e-mailech. Vůbec nejbezpečnější by podle Krause bylo, kdyby se všichni tak na rok od internetu odpojili, a možná nejen od internetu. Proč nezajít ještě dál a neodpojit se od proudu? „A zhasnout. A po roce rozsvítíme a uvidíme, co bude, jestli něco bude,“ pozvedal obočí Kraus. „Uvidíme,“ nechal všechno otevřené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…