Už je to obehraná písnička, ale uprchlíci opět obtěžovali Němky u bazénu

27.10.2016 7:21

Sexuální obtěžování na plaveckých stadionech je patrně pro některé uprchlíky jakýmsi národním sportem. Předevčírem byly obtěžovány tři dívky skupinkou šesti Syřanů v berlínské čtvrti Mariendorf.

Už je to obehraná písnička, ale uprchlíci opět obtěžovali Němky u bazénu
Foto: kralovehradecko-info.cz
Popisek: lázně - ilustrační foto

V posledních měsících začínají být německé plovárny pro dívky a ženy velmi nebezpečným místem. Po celé zemi se zde stávají oběťmi sexuální obtěžování migrantů ze zemí Blízkého východu, kteří v drtivé většině případů vyznávají islám. Těchto případů je skutečně nepočítaně a ve městě Bornheim dokonce radní zakázali uprchlíkům vstup do bazénu. Kontroverzní vyhláška však platila pouhých několik dní a na nátlak lidskoprávních organizací ji musela radnice města odvolat.

Tentokrát se staly terčem sexuální obtěžování tři sestry ve věku devíti, jedenácti a čtrnácti let, které se vydaly na plovárnu v berlínské čtvrti Mariendorf oslavit narozeniny nejstarší z nich. Místo oslavy se však jejich návštěva bazénu stala traumatizující zkušeností, ze které se budou ještě dlouho vzpamatovávat. V jednu chvíli dívky obklopila skupina sedmi uprchlíků ve věku sedmí až čtrnácti let a začala je osahávat na prsou a hýždích.

Jak uvádí deník Berliner Morgenpost, šest z mladých útočníků přišlo do Německa ze Sýrie, identitu sedmého náruživce policie neodhalila. Prostřední ze sester se nicméně podařilo utéci a přivolat plavčíka, který neprodleně o celém incidentu informoval policii. Chlapci zde byli vyslechnuti a následně jim byl nařízen zákaz vstupu do bazénu na jeden rok. Poté si je odvedli jejich rodiče domů, ale celý případ se i nadále vyšetřuje.

Podobné incidenty nejsou v současném Německu ničím výjimečným. Například v červenci bylo napadeno na plovárně v Kirchheimu v okrese Esslingenen sexuálně obtěžováno pět dívek ve věku deseti až čtrnácti let několika muži ve věku dvaceti až třiceti let. Rozvášnění útočníci se pokoušeli dívkám sundat horní i dolní díl plavek a dotýkali se jich na prsou i v klíně. Jeden z mužů „arabského vzezření“ si dokonce sundal kalhoty a třel se o jednu z dívek svým ztopořeným penisem.

Na konci srpna byly na veřejném koupališti Angerbad ve městě Ratingen obtěžovány také osmiletá dívka a její o rok starší kamarádka, které osahával na genitáliích dvaapadesátiletý migrant z Iráku. Obě dívky se podle svých rodičů mužovu počínání vehementně bránily, ale nakonec naštěstí zasáhly babička a matka jedné z nich. Policisté na místo dorazila včas a zvrhlého Iráčana si rovnou odvezli na nejbližší stanici. O několik dní dříve na plovárně v Essenu zase obtěžovali dva žadatelé o azyl ze Sýrie dvanáctiletou a třináctiletou dívku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…