Už mám těch blbých keců dost, vzkázal advokát Langšádlové, když se u nás pustila do ČSSD

17.11.2013 13:48

Bývalý senátor a advokát Jiří Vyvadil z ČSSD už má dost kritiky ze strany TOP 09, píší Eurozprávy.cz. V sobotním rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se do ČSSD pustila místopředsedkyně Helena Langšádlová. Krizi v sociální demokracii dokonce označila za sociální exces.

Už mám těch blbých keců dost, vzkázal advokát Langšádlové, když se u nás pustila do ČSSD
Foto: Archiv JV
Popisek: Advokát Jiří Vyvadil

„Myslím si, že jsme se stali rukojmím problémů sociální demokracie, protože ať už je rozložení sil po volbách jakékoliv, jejich povinností je sestavit vládu a pokusit se naplnit, co slibovali. To, co se čtrnáct dní odehrávalo v ČSSD, je sociální exces,“ prohlásila. Podle ní je také jisté, že za „pučem“ ve straně stojí prezident Miloš Zeman.

JUDr. Jiří Vyvadil

  • BPP
  • No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.

Stačí se podívat do Německa

„Nejvíce mi vadí útoky sociální demokracie na důchodovou reformu, která měla být řešena už před deseti, patnácti lety, ale ČSSD to neučinila. Schválenou důchodovu reformu kritizuje, ale sama nepřišla s řádnou alternativou,“ pokračovala Langšádlová ve své kritice.

A sociálnímu demokratu Jiřímu Vyvadilovi už došla trpělivost. „Už mám ale těch blbých keců dost. Sám vím, že ČSSD se bude muset měnit, ale to, že není ustavena vláda, jí vyčítat, to je komické," rozčílil se. A připomněl, že v Německu se o vládě také stále vyjednává, třebaže se volby konaly mnohem dřív než naše, a neopomněl zmínit expremiéra Topolánka, který vládu sestavoval půl roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…