Už to začíná. Kousek od našich hranic se prý imigranti brutálně porvali mezi sebou

03.08.2015 17:45

Komentátor Jiří X. Doležal se na serveru Reflex.cz zaměřil na uprchlickou situaci v sousedním Německu. A pozastavil se především nad tím, že v Drážďanech se rvali uprchlíci mezi sebou.

Už to začíná. Kousek od našich hranic se prý imigranti brutálně porvali mezi sebou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Naše česká rvačka uprchlíků čekajících na deportaci v Bělé pod Bezdězem měla, samozřejmě, malé české rozměry. Ve velkých rozměrech německých, jmenovitě v Drážďanech, byly rvačky uprchlíků větší, a navíc nešlo o vzpouru proti policii jako v Bělé. V Drážďanech se rvali uprchlíci mezi sebou,“ poznamenává Doležal s tím, že tuto zprávu zveřejnila DPA v sobotu večer, ale nikdo ji v Evropě moc nepřebíral. „Inu, není politicky korektní,“ lapidárně poznamenává Doležal.

Podle něj se v utečeneckém táboře poprala asi padesátka syrských běženců s afghánskými, rvali se muži i ženy. Ulámali prý tyče od plotu, rozmlátili postele a mlátili se jejich rámy. Rozehnat je muselo čtrnáct policejních hlídek. 

Původní text ZDE.

„Tohle proboha nejsou Židé prchající před Hitlerem ani Češi prchající před Gottwaldem či Husákem. To jsou lidé, kteří nám okamžitě po ilegálním příchodu na naše území dávají jasně najevo, že tu bude po jejich, jak jsou zvyklí z vlasti. Že se prostě budou prát, dokud jim nevyhovíme v čemkoliv, co si usmyslí,“ podotýká bez servítek Doležal. 

„My se s nimi budeme ve jménu našich vymožeností – humanismu, lidských právů, volnosti, rovnosti a bratrství – velmi pečlivě mazat. Značná část z nich, nedokážu odhadnout kolik, se díky svému středověkému myšlení s námi a našimi normami opravdu mazat nebude,“ dodává vzápětí s tím, že jde pouze o začátek uprchlické vlny. Podle něj je na náš kontinent ženou primárně sucho a neúroda.

„Tady už dávno nejde o soucit s cizími: Tady jde do tuhého, a musíme začít více zohledňovat soucit s námi samotnými, s vlastními. Jinak jako euroatlantická civilizace vyhyneme a rozpadneme se stejně, jako se rozpadla Říše římská,“ uzavírá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…