Už toho má dost. Legendární redaktor ČT odchází a otvírá si kvelb

02.05.2016 15:01

Redaktor České televize Adam Komers, který je jednou z výrazných postav veřejnoprávní televize, v instituci končí. Dle svých slov, která uvedl, tak činí kvůli veřejnoprávní cenzuře. Píše o tom server Echo24.cz.

Už toho má dost. Legendární redaktor ČT odchází a otvírá si kvelb
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČT 24, ilustrační foto

„Rozloučení s Kavčími horami, kde jsem prožil téměř čtvrt století. Upřímně přeju České televizi, všem jejím poctivým zaměstnancům i věrným divákům, aby současné pseudomanažerské období přežili. Lehké to nebude, ale mně už pro boj s větrnými mlýny nějak došly síly,“ uvedl ke svému odchodu Komers.

Původní text ZDE.

Dodal také, že První máj 2016 je dnem jeho osobní svobody. Nyní hodlá otevřít bistro Naturel v pražské Myslíkově ulici. 

 

Komers se kritikou k České televizi netajil již v minulosti. Kvůli autocenzuře v roce 2013 opustil svůj post zástupce šéfredaktora zpravodajství České televize.  

Celá vyjádření Adama Komerse:

Rozloučení s Kavčími horami, kde jsem prožil téměř čtvrt století. Upřímně přeju České televizi, všem jejím poctivým zaměstnancům i věrným divákům, aby současné pseudomanažerské období přežili. Lehké to nebude, ale mně už pro boj s větrnými mlýny nějak došly síly.

První máj 2016 - Den mojí osobní svobody. Už žádná veřejnoprávní autocenzura. SVOBODA! 

A už se to tak nějak vymazluje. Když se člověk 14 dní o dovolené nefláká, stihne zrychtovat i hospodu. Sice malou, ale naši. A bez porad a moudrých nápadů úžasných a nepostradatelných manažerů. Brzy na viděnou u skvělého přírodního vína a výborné kávy u nás v bistru a vinotéce Naturel v Myslíkově ulici 6, Praha 2 - Nové Město.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…