Už za pár let bude vládnout islám! Okamura založil stranu a začal děsit voliče

18.06.2015 13:20

Poslanec Tomio Okamura založil nové hnutí – Svoboda a přímá demokracie – a bije na poplach proti muslimským imigrantům mířícím do Evropy. Pokud něco neuděláme, tak prý naše děti nebudou žít ve světě, na jaký jsme zvyklí. A vláda místo odpovídajících řešení jen navrhuje, jak tuto situaci ještě zhoršit. Alespoň podle Okamury.

Už za pár let bude vládnout islám! Okamura založil stranu a začal děsit voliče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Jestli nezakročíme, tak se blíží konec evropské kultury a dojde k její islamizaci,“ udeřil Okamura s tím, že v důsledku vysoké porodnosti v muslimských rodinách se muslimové stanou v Německu většinou v roce 2050, v Nizozemsku už v roce 2025. „Je nejvyšší čas se probudit, jinak naše děti nebudou vyrůstat ve světě, na který jsme my zvyklí,“ varoval na sociální síti Facebook.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Vláda by měla pomoci českým rodinám, zvýhodnit i rodiny, které mají tři a více dětí. Současně je však podle předsedy nového hnutí třeba navázat podporu na pracovní či studijní minulost žadatelů, aby ze sociálního systému neprofitovali lidé, kteří ho zneužívají. Okamura následně jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím, že vláda tyto návrhy zamítla.

„Premiér Sobotka letos v televizi řekl, že chce nízkou porodnost vláda řešit imigrací. To je otřesné. A měli bychom této vládě říci hlasité ne,“ pokračoval v kanonádě. Lidé by se proto měli spojit, nejlépe pod hlavičkou nového hnutí SPD – Svoboda a přímá demokracie.

Okamura prohlašuje:

Jestli nezakročíme, tak se blíží konec evropské kultury a dojde k islamizaci Evropy. V Evropě žije v současnosti 52 milionů muslimů a vzhledem k jejich vysoké porodnosti se již v roce 2025 třetina všech dětí v Evropě narodí do muslimských rodin. Podle údajů německé vlády se stane Německo většinově muslimskou zemí v roce 2050 a například Holandsko se stane většinově muslimskou zemí již v roce 2025. Bývalý libyjský vůdce Muammar Kadddáfí již před mnoha lety správě odhadl, když řekl: "Alláh daruje vítězství Islámu v Evropě bez mečů, beze zbraní a bez dobývání.

Je nejvyšší čas se probudit. Jinak naše vnoučata již nebudou vyrůstat ve světě, na který jsme zvyklí.

Opakovaně navrhuji vládě ČSSD, ANO a KDU-ČSL, aby podpořila porodnost českých a moravských dětí, ale vláda to odmítá. Například vloni na podzim vláda ve Sněmovně zamítla můj návrh zákona, aby stát vyplácel porodné a také daňově zvýhodnil nejen první a druhé dítě, což je současný stav, ale také jakékoliv další dítě - avšak od třetího dítěte dále pouze pod podmínkou minimálně pětileté pracovní minulosti nebo studia a čistého trestního rejstříku. Tím bychom podpořili pouze řádné rodiny a naopak nepodpořili ty, kteří řádně nežijí a jen parazitují na sociálním systému.

Odmítám návrh této vlády na řešení porodnosti v České republice - premiér Sobotka řekl letos v televizi, že nízkou porodnost chce vláda řešit imigrací. To je otřesné a měli bychom říct této vládě všichni hlasité NE!

Mnozí z Vás se mě ptají, jak se můžete konkrétně zapojit a přímo společně ovlivnit dění v České republice tak, jak si přejeme. Mám pro Vás jasné a konkrétní řešení - staňte se členy našeho nového hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), pojďme společně vytvářet velkou členskou základnu a demokratickou širokou regionální strukturu. Jen tak máme šanci politicky ovlivnit Českou republiku směrem, který požadujeme. Čím více nás bude, tím větší budeme mít sílu. Naším cílem je samozřejmě úspěch v příštích volbách do Poslanecké sněmovny, abychom mohli přímo ovlivnit politické dění v naší republice.

Předevčírem jsme zahájili přijímaní členů a jen za první dva dny máme téměř dva tisíce přihlášek. V dohledné době nás bude mnoho tisíců a k tomu mnoho a mnoho regionálních organizací našeho hnutí po celé České republice.

Elektronickou přihlášku i další program najdete na www.spd.cz a naši pracovníci se Vám na základě elektronicky vyplněné přihlášky osobně ozvou, abychom navázali kontakt.

Těším se každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu. Přestaňme mlčet, než bude pozdě. Spojme se ve společném zájmu.

Samozřejmě již nyní můžete pomoci například tím, že budete sdílet Vašim přátelům příspěvky z mého facebooku, budete o nich mluvit s přáteli či s rodinou nebo si dáte logo SPD také na svůj facebook.

Je to důležité, protože jak víte, média lžou nebo nás schválně ignorují nebo dehonestují naše myšlenky, je tedy potřeba šířit korektní informace touto cestou, vzájemně mezi námi.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů.
A jestli souhlasíte s mými názory, prosím sdílejte Vašim přátelům.
Děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil a přeji, ať se Vám ve všem daří.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …