Úzké vedení ČSSD bude schvalovat heslo a podobu kampaně

08.06.2017 6:53

Úzké vedení sociálních demokratů dnes bude schvalovat hlavní heslo pro kampaň před říjnovými sněmovními volbami spolu s její vizuální podobou a seznamem tří desítek návrhů, se kterými chce strana oslovit voliče. ČSSD plánuje odtajnit programovou část kampaně v sobotu 17. června na konferenci v pražském Slovanském domě.

Úzké vedení ČSSD bude schvalovat heslo a podobu kampaně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

Špičky sociálních demokratů v uplynulých dnech odmítly možnost, že grémium bude řešit propad preferencí například změnou volebního lídra. Zabývat se ale zřejmě bude situací v Jihočeském kraji, kde po vyškrtnutí bývalého jihočeského hejtmana Jiřího Zimoly odcházejí ČSSD lidé z návrhu kandidátky.

"Budeme řešit kampaň a standardní věci, které jsou každý pátek, teď je jednání grémia ve čtvrtek z důvodu, že premiér má nějaký program," uvedl statutární zástupce předsedy ČSSD a vlády Bohuslava Sobotky v čele sociální demokracie Milan Chovanec. V pátek čeká Sobotku bezpečnostní konference, na které bude v Praze hostit předsedu Evropské komise Jeana-Clauda Junckera.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…