V Hradci diváky nejvíc zaujali Dryml a Bělobrádek, velké strany pohořely

13.09.2012 17:01

Diváci úterního předvolebního speciálu Otázek Václava Moravce nejvíce ocenili výkon Vladimíra Drymla ze Strany práv občanů- Zemanovců, a Pavla Bělobrádka, kandidujícího za Koalici pro Královéhradecký kraj. Na opačné straně škály sympatií se ocitl Miloslav Plass z ODS.

V Hradci diváky nejvíc zaujali Dryml a Bělobrádek, velké strany pohořely
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

V průzkumu, který mezi diváky pořadu provedla společnost SANEP, bylo hodnocena všech šest lídrů kandidátek, kteří se objevili v Moravcově debatě. Vítězem debaty diváci zvolili Vladimíra Drymla, senátora, který se o hejtmanský post uchází za Stranu práv občanů- Zemanovce, jenž získal 15,6 procenta. Bělobrádek skončil jen těsně za ním, líbil se 15,5 procentům. Na třetím místě pak skončil komunistický lídr Otakar Ruml s 13,6 procenty. Lubomír Franc, současný hejtman za ČSSD, zaujal pouhých 11,7 procenta a kandidát TOP 09 Rudolf Cogan 10,3. Občanský demokrat Miloslav Plass jako jediný nepřekročil deset procent.

Diskuse se v Hradci Králové vedla především o regionálním školství, těžbě břidlicových plynů, nebo dostavbě nemocnice v Náchodě. Výkony účastníků hodnotili diváci Moravcových otázek, kteří zároveň budou v Královéhradeckém kraji mezi jednotlivými lídry vybírat ve volbách. 

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …