V Německu mají binec, napsal kandidát na prezidenta USA Trump v reakci na střelbu v Paříži

07.01.2016 22:00

Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump na sociální síti Twitter okomentoval zneškodnění útočníka v Paříži. Jenže se v jedné věci netrefil. Je přesvědčen, že Paříž patří do Německa.

V Německu mají binec, napsal  kandidát na prezidenta USA Trump v reakci na střelbu v Paříži
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Donald J. Trump je v tuto chvíli nejvážnějším republikánským kandidátem na šéfa Bílého domu. Možná proto, aby ukázal, že má přehled i v zahraniční politice, vyjadřuje se i k situaci v Evropě. Dnes okomentoval zastřelení útočníka před budovou pařížské policie. Jenže v návaznosti na to doplnil, že v Německu teď panuje obrovský zločinný nepořádek.

„V pařížské policejní stanici byl zastřelen muž. Byl oznámen nejvyšší stupeň teroristického nebezpečí. V Německu panuje totální obrovský zločinný nepořádek. Buďte chytří,“ napsal Trump.

Faktem je, že mnoho Evropanů nedokáže vyjmenovat ani všechny státy tvořící Spojené státy americké, ale poradci Donalda Trumpa by mu možná mohli říci, že Paříž není v Německu.

Sluší se dodat, že ho na tento přehmat upozorňují i diskutující pod příspěvkem. Jiní mu děkují a doufají, že Spojené státy znovu učiní velkou zemí. Zazněl ovšem také názor, že v USA umírají stovky lidí rok co rok, jsou zastřeleni, takže by měl přemýšlet i Trump, který se staví proti přísnější regulaci držení zbraní ve Spojených státech. 

Trump doslova napsal:

Man shot inside Paris police station. Just announced that terror threat is at highest level. Germany is a total mess-big crime. GET SMART!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…