V Partii televize Prima mluvil Miloš Zeman o Robertu Šlachtovi. A dnes se stalo toto

28.06.2016 16:57

Prezident Miloš Zeman v neděli prohlásil, že je připraven vyslechnout si Roberta Šlachtu, pokud o to odcházející policista požádá, když nedostal prostor na půdě sněmovny. Netrvalo dlouho, Šlachta o setkání požádal a v úterý odpoledne se opravdu konalo.

V Partii televize Prima mluvil Miloš Zeman o Robertu Šlachtovi. A dnes se stalo toto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

V nedělním rozhovoru pro televizi Prima prezident Miloš Zeman zkritizoval práci některých státních zástupců a policistů. Pokud jde o kauzy Jany Nagyové – dnes Nečasové – prezidentovi se dosavadní výsledky vyšetřovatelů nezdají nijak oslnivé. Zkritizoval tak právě odcházejícího šéfa Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Roberta Šlachtu, který společně se státním zástupcem Ivo Ištvanem oznamoval provedení velkého zásahu na Úřadu vlády v létě 2013.

Před kamerami prezident také prohlásil, že Roberta Šlachtu na Hradě přijme a vyslechne si to, co bude chtít Šlachta říci, když k tomu končící policista nedostal prostor na půdě sněmovny. Šlachta však podle prezidenta musí požádat o setkání. A stalo se. Robert Šlachta dnes na Hradě podle informací prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka hovořil s prezidentem Zemanem.

„Prezident republiky Miloš Zeman přijal v úterý dne 28. června 2016 na Pražském hradě na jeho žádost bývalého ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Roberta Šlachtu,“ napsal Ovčáček na serveru Hradu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…