V levé dírce covid, v pravé ne? Známá zpěvačka přeč*rala systém – udělala si dva testy. A divák žasne

15.11.2020 15:38

Dá se vůbec spolehnout na covidové testy? Americká zpěvačka Erykah Badu se nechala otestovat a nestačila se divit. Výsledky z levé a pravé nosní dírky byly odlišné. Co na to její lékař... Budete koukat. Podobnou zkušenost udělal i známý miliardář. Ten se nechal testovat pro jistotu dokonce čtyřikrát. „Děje se tady něco extrémně falešného,“ řekl.

V levé dírce covid, v pravé ne? Známá zpěvačka přeč*rala systém – udělala si dva testy. A divák žasne
Foto: Repro Youtube
Popisek: Koronavirus SARS CoV-2

Anketa

Bude Joe Biden dobrý prezident USA?

10%
90%
hlasovalo: 10541 lidí

Americká zpěvačka Erykah Badu je poněkud zmatená z výsledků covidových testů. V pátek 13. listopadu Badu, která je oceněna i prestižní cenou Grammy, sdílela na sociální síti, jak jí po několika testováních vyšlo, že je na covid negativní. Podivnější už byli předchozí výsledky, které ukázaly obojí. Tedy, že je negativní a pozitivní zároveň.

Jak je to možné? Zpěvačka napsala na twitteru: „Neměla jsem žádné příznaky. Byla jsem testována na covid. Stejným přístrojem. Levá nosní dírka ukázala, že jsem pozitivní. Pravá nosní dírka zase, že negativní,“ a dodala: „Zvláštní je, že doktor oznámil POUZE onen pozitivní výsledek. O co tady kurva jde?“

Zpěvačka pak sdílela screenshot protichůdných výsledků testování a poznamenala, že ona a její kapela podstupují testy vždy před vystoupeními na živých streamech. „Je nepříjemné, být testovaná pozitivně a pak třikrát negativně během 24 hodin podle stejného testu. Chápeme, že nejsou stoprocentně přesné, ale tohle je divné“ napsala Badu dále na twitter.

Stejnou zkušeností prošla nejen ona. O nepřesnostech testů informoval i miliardář Elon Musk: „Děje se tady něco extrémně falešného,“ napsal zakladatel společností Tesla a SpaceX. A dodal: „Byl jsem dnes testován na covid celkem čtyřikrát, a dva testy byly negativní a dva pozitivní. Stejný přístroj. Stejný test, stejná zdravotní sestra. Rychlý test antigenu od BD.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…