V okolí Hillary Clintonové proudily informace o UFO na Zemi. Unikla data

07.02.2017 12:38

Internet zaplavují spekulace týkající se vztahu mezi Vatikánem a mimozemskými formami života. Vše se točí kolem e-mailů, které zaslali Johnu Podestovi, šéfovi kampaně Hillary Clintonové, kolegové amerického astronauta Edgara Mitchella; e-mailovou komunikaci zveřejnil server WikiLeaks.

V okolí Hillary Clintonové proudily informace o UFO na Zemi. Unikla data
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

V posledních dnech se začaly na různých méně známých informačních serverech objevovat konspirační teorie o možném povědomí Vatikánu o interakci mezi členy některých vlád s mimozemskými formami života. Spekulace rozvířil e-mail, který v roce 2014 poslali kolegové Edgara Mitchella, astronauta z Apolla 14, členu volebního týmu Hillary Clintonové Johnu Podestovi.

Tento e-mail byl spolu s mnoha dalšími zveřejněn serverem WikiLeaks ještě před americkými prezidentskými volbami. Obsah e-mailu poukazuje na to, že měl doktor Mitchell usilovat o setkání s bývalým předsedou volebního týmu Hillary Clintonové Johnem Podestou.

Obsah e-mailu si rychle vyžádal pozornost světových médiích, včetně seriózních deníků typu Washington Times.

Doktor Mitchell oslovil Podestu přes svou sekretářku v říjnu roku 2014. Chtěl se s demokratickým politikem domluvit na setkání ve Washingtonu, D. C. a pohovořit s ním na téma „zveřejnění utajených materiálů“ a „energie nulového stavu“.

„Jak jste si jistě vědom, více než 20 zemí, včetně Vatikánu, v posledních několika letech zveřejnilo utajené materiály týkající se výskytů mimozemské formy života na planetě Zemi. Spojené státy v této iniciativě zatím neparticipovaly,“ píše se v e-mailu.

Celý e-mail ZDE

Mimo Johna Podesty se setkání s doktorem Mitchellem měl zúčastnit i „katolický filantrop Dan Hill, katolík a vysloužilý letec Michael Mansfield a další katolík, konzultant Terri Mansfield“, stojí v e-mailu. Zajímavé je, že i Washington Times uvádí, že Podesta je „UFO buff“, tedy nadšenec pro UFO. Dlouhodobě usiluje o odtajnění dokumentů, které vláda USA vede o mimozemských formách života na Zemi, na toto téma podpořil i několik petic.

„Vzhledem k tomu, že John je rovněž katolíkem, domníváme se, že by měl vědět o zájmech Vatikánu v oblasti mimozemské inteligence a její udržitelnosti v podmínkách naší planety. Vatikán v minulosti pořádal několik mezinárodních seminářů na téma lidské interakce s mimozemskými formami života a jejích následků pro náboženství a lidské vědomí,“ píše se v e-mailu.

„Observatoř Vatikánu se nachází v Arizoně a její špičkoví pracovníci již v minulosti veřejně prohlásili, že Boží dílo může zahrnovat i jiné formy inteligentního života. My pracujeme s konkrétní mimozemskou inteligencí z námi dosažitelného vesmíru. Jsou nenásilní a v naprostém podřízení Bohu.“

Zástupci Mitchella dále v e-mailu naznačili, že spolu s mezinárodním týmem vědců „Quantrek“ pracují na výzkumu v oblasti nové formy energie a jejího využití pro lidstvo s úmyslem ukončit užívání fosilních paliv, která „jsou tak škodlivá pro tuto planetu“.

„Vzhledem k nedávným pokusům prezidentské administrativy řešit palčivý problém globálního oteplování se domníváme, že je čas setkat se s Johnem Podestou a vážně pohovořit na téma zveřejnění utajených materiálů souvisejících s interakcí s mimozemskou inteligencí a novým typem energie,“ stojí v závěru e-mailu.

„Existuje mnoho lidí, kteří s Podestou a Clintonovými v této oblasti úzce spolupracují,“ cituje slova výkonného ředitele Mutual UFO Network Jana Harzana Washington Times.

„Už to, že spolu vedou tuto konverzaci naznačuje, že toto téma je skutečně závažné. Tyto bytosti, ať už jsou odkudkoli, nás navštěvují relativně často, o čemž existují svědectví. Máme skutečně radost, že ta debata probíhá. Doufejme, že to utvrdí lidi v tom, že ve vesmíru nejsme sami,“ dodal Harzan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…