V rukách Krnáčové nic nefunguje, jen samochvála, udeřil Kalouskův politik

18.01.2016 20:26

Pražský politik Tomáš Jílek (TOP 09) ostře zkritizoval primátorku Adrianu Krnáčovou. Na hlavní město je uvalena exekuce, problém Opencard dál doutná, ale nejmocnější žena ve městě z Babišova hnutí ANO se tváří, že se nic neděje. To je nepřijatelné.

V rukách Krnáčové nic nefunguje, jen samochvála, udeřil Kalouskův politik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Na hlavní město byla uvalena exekuce. Je za tím třeba hledat problémy s projektem Opencard, které podle pražské TOP 09 Adriana Krnáčová z Babišova hnutí ANO neřeší. Je ve funkci už přes rok a tváří se, že se na problému pracuje, zdá se dokonce, jako by podle primátorky bylo vše v pořádku. Ale není.

„Přes opakované sliby primátorky, že problém Opencard je de facto vyřešen, dojde k situaci, kdy se hlavní město ocitá v exekuci. Považuji to za naprosto skandální, ač do mozaiky problematických kroků Adriany Krnáčové zapadající skutečnost, že za této situace nemá své vedení ani odbor informatiky, ani ‚slavná‘ komise pro ICT. V rukách Adriany Krnáčové zkrátka nefunguje nic, jen sebepropagační rétorika,“ konstatoval Jílek.

Celé prohlášení najdete zde.

Podle pražské TOP 09 ale Opencard není jediným projektem, který Krnáčová absolutně nezvládá. Jde např. o fungování webu hl. města. I tam se prý může dříve či později stát, že přestane fungovat. A znovu za to budeme moci poděkovat primátorce Krnáčové, která podle TOP 09 dlouhodobě nezvládá řízení města.

„Trestuhodný nedostatek sebereflexe a neochota vyvodit politickou zodpovědnost odrážejí urputnost, s jakou se drží primátorského křesla,“ shrnuje pražská TOP 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…