VIDEO Babiš oslovoval zvláštním způsobem mladé. A chlubil se Karlem Gottem

24.09.2013 11:34

Kampaň před sněmovními volbami je v plném proudu a kandidáti se snaží veřejnost oslovit nejrůznějšími způsoby. Předseda hnutí ANO Andrej Babiš se pokusil oslovit i mladou generaci, a tak se vypravil do pražského baru SaSaZu na koncert rapera Rytmuse.

VIDEO Babiš oslovoval zvláštním způsobem mladé. A chlubil se Karlem Gottem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš za volantem volebního autobusu

Na koncertě zpěváka Rytmuse v pražském baru SaSaZu se zcela nečekaně objevil jako divák předseda ANO Andrej Babiš. Rozhovor s ním je možné zhlédnout i v reportáži na serveru YouTube.com.

„Pozval mě jeden přítel z tábora, tak jsem se přišel podívat na Rytmuse,“ svěřil se miliardář v rozhovoru. Pak přiznal, že Rytmuse občas poslouchá, ale jinak je generací Elánu a Miro Žbirky.

Video ZDE.

Do kamery potom ještě prozradil, že byl nedávno v Ostravě na koncertě kapely Kryštof, protože ji sponzoruje. „Fakt jsem byl překvapen, jakou umí Richard Krajčo udělat show,“ líčil zážitek. Poté se ještě pochlubil, že kromě toho sponzoruje ještě skupinu Kabát a Karla Gotta.   

Svým kulturním zážitkem i rozhovorem se sněmovní kandidát následně pochlubil i na svém  Twitteru. Tam přiznal, že „není snadné vysvětlovat na koncertu Rytmuse v Sasazu, že jsem generace Miro Žbirky“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…