VIDEO Babišův poslanec si prozpěvuje na ulici. Podívejte se

25.09.2014 9:08

„Ano, ano, ano, i ve Slaném bude líp, jenom tady musíme trochu uklidit.“ Nejen tímto refrénem, ale celou předvolební písní ohromuje poslanec hnutí ANO a bývalý televizní moderátor Stanislav Berkovec, pocházející právě ze středočeského města.

VIDEO Babišův poslanec si prozpěvuje na ulici. Podívejte se
Foto: Archiv SB
Popisek: Stanislav Berkovec

Za doprovodu kytary poslanec slibuje například „levnější vytápění, na úřadě zastání“, přičemž téma vytápění ilustruje sezením u ohníčku. V podobném duchu jeho veršovaný program pokračuje.

Můžeme jej vidět například na místním náměstí, kterak v pokleku zpívá seniorce slib „na náměstí lavičky pro ty naše babičky“. Dále slibuje třeba „policii pro občany, žádný černý klany“, nebo postavení severního obchvatu města.

Neváhá tepat i zlořády dosavadního vedení města verši kalibru „parkovací dům je výsměch zákonům“. I na to má však recept, zcela v duchu hnutí ANO: „Kostlivce ve skříni vysypem do zimy." Rovnou pak odpoví i případným kritikům Babišova hnutí.

„Sliby nejsou na vodě, nic nenecháme náhodě,“ ujišťuje kandidát Berkovec, stojící vysvlečený do půli těla ve vodě v místní kašně.

Předvolební píseň pak zakončuje úderným čtyřverším. „Ty, ty, ty, ty, ty, ty, kdo to bude platiti? Já i ty, já i ty, my to budem platiti,“ zpívá kandidát hnutí ANO v pestrobarevné košili a kolemjdoucího občana tím okouzlí tak, že mu do klobouku hodí stokorunovou bankovku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…