VIDEO Báry Štěpánové, kde zpražila Babiše: Když je někdo vrah, tak je to vrah!

07.05.2017 21:10

Herečka Bára Štěpánová začala natáčet vlastní pořad nazvaný Bárometr, v němž se kousavě vyjadřuje na adresu ministra financí Andreje Babiše (ANO).

VIDEO Báry Štěpánové, kde zpražila Babiše: Když je někdo vrah, tak je to vrah!
Foto: Archiv PL
Popisek: Rozhovor s Andrejem Babišem

Když se čas od času baví Bára Štěpánová s lidmi o politice a říká jim, že se jí dvakrát nelíbí minulost podnikatele Babiše, slýchá od svých spoluobčanů, že z ní mluví závist. Pak jí prý ale nezbývá, než se ptát, proč lidé věří, že všichni politici kradou, jen ten Babiš je čistý a jeho odpůrci mu závidí.  

„Jak vy víte, že všichni kradou, ODS a prostě všichni, ale on ne. Kde vy berete tu jistotu, že on ne?“ ptá se herečka. „Z toho, co slyším, tak normální cestou se k majetku v hodnotě několika miliard prostě nelze dostat, to prostě nevyděláte,“ dodává.

Babiš podle ní musel spolupracovat s komunisty, protože jinak by za minulého režimu za hranice prostě nevyjel, a když, tak možná do Bulharska. Jenže Babiš mohl studovat ve Francii, mohl pracovat v Maroku a tak podobně. O tom se většině lidí ani nesnilo.

Někdo říká, že už je to dávno. „Jaký dávno? Když někdo byl kágébák nebo estébák, tak už jsme na to zapomněli? To jako když vám někdo zavraždí babičku, tak za dvacet let už je to dobrý? Když vám někdo zavraždil babičku, tak my na to zapomeneme? Když je někdo vrah, tak je to vrah!“ říká Štěpánová.

Okamžitě také připomněla, že Standa Gross odstoupil z funkce premiéra, protože nedokázal přesvědčivě vysvětlit, kde vzal milion korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…