VIDEO Brutální Ringo Čech: Domů, šmejdi! Bude zkáza

13.04.2016 15:01

Hostem pořadu Vaše téma na TN.cz byl zpěvák, herec, politik a publicista František Ringo Čech. Řeč byla především o migrační krizi, islámu či prezidentu Zemanovi.

VIDEO Brutální Ringo Čech: Domů, šmejdi! Bude zkáza
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

„Evropu čeká občanská válka. Každý, kdo má všech pět pohromadě, ví, že současná situace je katastrofa. Lidi si to neuvědomují, nebo si to snaží nepřipustit,“ řekl Čech úvodem. V historii se podle něj situace opakuje. „Myslím si, že přijde další milion lidí, muslimů. Křesťané pro ně nejsou lidi. A oni nás vlastně přichází spasit, přivést nás na správnou víru,“ uvádí Čech. 

„Spolupracovat s muslimskou zemí na ochraně hranic je šílenství,“ řekl Čech k poskytování financí Turecku a potvrdil tak slova prezidenta Zemana. 

Celé video ZDE.

Čech následně také uvedl, že je proti aktuálnímu politickému systému, který zde je. Sám je pro většinový systém, jako je v Anglii. „Stranický život nedovoluje proniknutí kvality,“ podotkl Čech, který stále uvažuje o tom, že by se vrátil do vrcholné politiky. „Já bych se do toho vložil opravdu až tehdy, až bude opravdu zle, tak vyjdu do ulic,“ nazval se Donem Quijotem Čech.

„Naše vojsko jsme nikdy nepoužili doma. Nyní budeme bojovat doma,“ řekl s tím, že jiná možnost nebude. „Nastane chaos. A ti šmejdi, kteří to zavinili, zalezou do svých vil v Bruselu,“ myslí si. Proto se domnívá, že by bylo nejlepší vytvořit společně s Maďary či Poláky malý Schengen. Zkritizoval také přijetí křesťanských uprchlíků v Česku. Neziskové organizace by zrušil.

Podle Čecha se po revoluci nic nezměnilo. Pravda a láska je dle něj zcestná ideologie. A řeč přišla i na Evropskou unii. „Pořád si kladu otázku, zda jsou to programoví idioti, nebo záměr,“ pohovořil o situaci v Evropě Čech.

Miloš Zeman podle Ringo Čecha dělá pozitivní věci. „V rámci českého národa se snaží, abychom mezi těmi šílenci obhájili své pozice. Já na něm nenacházím nic špatného. Ten člověk říká pravdu. A to už říkal Mistr Jan Hus: Pravda vítězí,“ sdělil Čech. Následně zkritizoval umělce, kteří se vyjádřili kriticky vůči hlavě státu při předávání Cen Anděl. „To byla politická agitace, někdo je nastrčil,“ domnívá se. „A takováhle husa si dovolí pana prezidenta kritizovat. A to není urážlivé, to je roztomilé zvířátko,“ vyjádřil se Čech vůči zpěvačce Lence Dusilové s tím, že samozřejmě má právo na názor. Ale dle něj ne na předávání Cen Anděl. 

Čech je zároveň přesvědčen o tom, že Miloš Zeman bude znovu kandidovat na prezidentský post. „Lidi nejsou idioti,“ podotkl k tomu. Zároveň vyjádřil svůj obdiv vůči zahraniční politice Miloše Zemana. „Nenacházím slov, co by se Zemanovi nepovedlo. Já jsem tak spokojen,“ rozplýval se Čech mimo jiné i nad Zemanovými kontakty s lidmi.

Ringo Čech je také vášnivým fanouškem fotbalového klubu Slavia. A rozhodně není tím, komu by vadila čínská investice. Vadí mu pouze rozhodčí, které by zavřel, a nechal by hráče, ať si rozhodují o zápase sami. 

Čech se následně vyjádřil také k ženskému pohlavnímu symbolu, který často ztvárňuje na obrazech. „To je pokrytectví. Všichni to milujou, když mohou, tak se na to dívají,“ řekl s tím, že nyní nakreslil i mužský pohlavní symbol.

A jak se bude Česku dařit? „Muslimy z Evropy budou vyhánět Rusové. A budeme ještě rádi. Prognóza je velmi špatná. Zakončil bych to slovy kněžny Libuše: Až na vás těžké přijdou časy, věřte, že bylo líp a bude zas,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…