VIDEO Brutální „exekuce“ muslima, co prý znásilňoval

13.09.2016 13:24

Pachatelé odsouzení za znásilnění to mají složité ve věznicích po celém světě a obvykle jsou terčem brutální šikany a fyzických útoků. Terčem jednoho takového se stal muslimský vězeň odsouzený za znásilnění. Jeho spoluvězni si vše dokonce nahrávali na mobilní telefon.

VIDEO Brutální „exekuce“ muslima, co prý znásilňoval
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranti u východu z "džungle"

Video o délce kratší než jednu minutu je volně k dispozici na YouTube a není zřejmé, kde a kým bylo natočeno. Záběry vzhledem k použité technice a tmavému prostřední sice nejsou příliš kvalitní, ale odhalují brutalitu situace naprosto dokonale. Dva spoluvězni tvrdě účtují se svým muslimským spoluvězněm, který byl dle britského deníku Daily Mail odsouzen za znásilnění. Muž se choulí v koutě a naříká poté, co na něj neustále prší další a další rány.

Zničený muž si kryje hlavu a křičí bolestí, což však jeho spoluvězně nijak neobměkčuje a i nadále pokračují v tvrdé tortuře. Dokonce se mu posmívají a vyzývají jej, aby se posadil a čelil dalším jejich výpadům. „Nekňuč a vstávej,“ volá na muže vězeň, který vše natáčí a „radí“ druhému muži, jak má muslimského násilníka udeřit. „Dej mu jednu do žeber a pak do ksichtu,“ hecuje hlasitě druhého muže, který je hlavním strůjcem „nakládačky“.


Muslimský vězeň nepřestává naříkat a chvíli se zdá, že už není daleko od stavu, kdy se nebude moci vůbec hnout. Ani jeho zjevně se zhoršující stav však dva brutální bitkaře nezastaví. „Co se schováváš,“ posmívá se mu jeden z nich a vedle rány pěstí přidává také kopanec přímo do jeho obličeje. „Mám mu ještě zlomit nohu?“ táže se muže za kamerou druhý z mužů těsně před koncem velmi brutálního videa.

Britské věznice jsou doslova přeplněné muslimskými vězni. Jak před více než půl rokem informoval Daily Mail, zatímco v britské populaci je muslimem každý dvacátý Brit, ve vězeních je muslimem každý sedmý vězeň. Počet muslimských vězňů se v posledních letech prudce zvýšil. Ještě v roce 2004 evidovaly úřady v britských věznicích přes šest tisíc muslimů, ovšem o deset let později to bylo již přes dvanáct tisíc z celkového počtu asi 88 000 vězňů.

Muslimští vězni jsou navíc značně agresivní a mnozí jejich spoluvězni údajně raději konvertují k islámu, aby si tak zajistili vlastní bezpečí. Podle informací britského ministerstva vnitra rovněž narůstá počet muslimů ve věznicích se speciální ostrahou, kde již tvoří více než pětinu. Britské úřady znepokojuje zejména fakt, že s vyšším počtem muslimů také roste riziko šíření radikálního islámu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…