VIDEO Čau nácku! Pojď ven! Lubomír Volný byl urážen v hospodě, nenechal si to líbit a přitvrdil

25.03.2019 19:26

Poslanec Lubomír Volný sice před pár dny opustil hnutí SPD Tomia Okamury a vstoupil do hnutí nového (Jednotní Alternativa pro Patrioty), ale chová se stále stejně. Ještě jako poslanec SPD vyzýval jednoho ze svých poslaneckých kolegů, Jana Birkeho (ČSSD), „pojď ven“ a chtěl si s ním nesrovnalosti vyříkat mimo Sněmovnu. Teď sice už není členem SPD, ale „pojď ven“ volá stejně. Jen tak už nečiní ve Sněmovně, nýbrž v hospodě.

VIDEO Čau nácku! Pojď ven! Lubomír Volný byl urážen v hospodě, nenechal si to líbit a přitvrdil
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Na počátku února 2019 Lubomír Volný ještě jako poslanec Okamurova hnutí SPD svého kolegu Jana Birkeho vyzýval „pojď ven“. Zesiloval hlas v debatě o uprchlících a o migraci. Birke si tehdy postěžoval, že Volný svými výroky rozeštvává společnost.

Anketa

Pro koho byste hlasovali ve 2. kole prezidentských voleb na Slovensku?

hlasovalo: 10456 lidí

Teď se situace tak trochu opakuje. Lubomír Volný je stále poslancem, jen to není za hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury. Již je členem nového hnutí Jednotní Alternativa pro Patrioty (JAP). „Pojď ven“ volá stále, jen už to není u řečnického pultíku, nýbrž v hospodě. Dokonce si o tom natočil video, které umístil na sociální síť Facebook.

„Já jenom chci, aby se tady náckům nenalejvalo,“ poznamenal na adresu Volného jeden z návštěvníků podniku, který z přítomnosti poslance zřejmě nebyl nadšen. „Sám jsi nácek,“ odvětil zákonodárce. „Pojď ven,“ vyzval ještě návštěvníka hospody. Nakonec se sám Volný vydal ven a mezi dveřmi na návštěvníka hospody ještě zamával a rozloučil se slovy „čau nácku“.

Volný se kromě výzev k odchodu z té či oné budovy zviditelnil např. také tím, že prvního českého prezidenta Václava Havla nazval vlastizrádcem a NATO označil za hanebnou organizaci.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…