VIDEO Další řidič použil auto jako zbraň. V rušném nočním klubu na jihu Anglie nastal chaos

18.03.2018 9:57

V Gravesendu na jihu Velké Británie najel v noci na dnešek řidič osobního automobilu do rušného nočního klubu. Zranil několik lidí. Policie ho zadržela a obvinila z pokusu o vraždu. Informuje o tom BBC s odvoláním na další britské zdroje.

VIDEO Další řidič použil auto jako zbraň. V rušném nočním klubu na jihu Anglie nastal chaos
Foto: pixabay.com
Popisek: vlajka Velké Británie

Hosté jednoho z nočních klubů v britském městě Gravesend zažili v noci na dnešek noční můru. Krátce před půlnocí se mezi ně vřítil řidič s autem a několik lidí zranil. Návštěvníci klubu zpanikařili a dali se na útěk. Do té doby poklidnou noční zábavu vystřídal křik a chaos.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Policie hrabství Kent na jihu Anglie oznámila, že útočníkem byl muž, který se v noci ze soboty na neděli zapojil v klubu do hádky a nakonec byl požádán, aby raději odešel domů. Zdá se však, že se v muži vařila krev a místo toho, aby skutečně v klidu odešel domů, dokráčel jen ke svému vozu, nasedl do něj a vřítil se s ním do klubu. Rozjel se tak rychle, že vozem odhodil několik lidí.   

Nastala panika, kterou někteří hosté zachytili na videu. Záběry kolují po sociálních sítích. Kromě policie na místo dorazili hasiči a záchranná služba. Přesný počet zraněných však není znám. Policie odmítla zveřejnit jakékoli podrobnosti. Jisté je jen to, že došlo k zadržení řidiče a bylo mu sděleno, že je podezřelý z pokusu o vraždu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…