VIDEO Dívka si v britském vlaku zula boty. Uviděl to muslim a začal řádit, nakonec jí vyhrožoval vězením

07.04.2017 18:53

Mladá žena se kdesi ve Velké Británii usadila ve vlaku a nohy si položila na druhou sedačku. Zula si boty, jak by to asi učinila většina slušných lidí, a jala se odpočívat. V tu chvíli k ní ovšem přistoupil postarší muslim a rozpoutal takřka slovní peklo: „Koukejte se obout,“ rozkřikl se na ženu. Dokonce jí vyhrožoval, že zavolá policii a dáma skončí ve vězení. Raději se o průběhu ostré hádky přesvědčte sami.

VIDEO Dívka si v britském vlaku zula boty. Uviděl to muslim a začal řádit, nakonec jí vyhrožoval vězením
Foto: ČD
Popisek: Moderní vlakové vozy Bbdgmee společnosti Českých drah

Po internetu koluje video, na němž se postarší muslim ostře pustil do mladé ženy cestující ve vlaku. Takřka k nepříčetnosti ho rozčílilo, že si žena sedla na sedačku a nohy si položila na druhou, bez bot, jak velí slušnost. Právě za to dštil na ženu muslimský cestující takřka „oheň a síru“. Vyhrožoval dámě dokonce, že na ni zavolá strážce zákona a ti už se postarají o to, aby „takové nepřístojnosti“ nedělala, neb ji pošlou za mříže.

Žena se mu vysmála. „Jen si klidně zavolejte policii. Jen ji zavolejte, ať rozhodne. Ráda půjdu do vězení za to, že jsem si jen dala nohy na vedlejší sedačku,“ prohlásila. „Tohle není muslimská země, já jsem křesťanka,“ rozkřikla se žena.

Na obranu mladé ženy se do hádky vložili i další cestující z vlaku a celý incident skončil vystoupením znechuceného muslima ze soupravy.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…