VIDEO Drahoš je hezkej muž a dobrej člověk, řekla Eva Holubová. I další umělci honí hlasy

10.01.2018 9:24

Na podporu Jiřího Drahoše vystoupilo prostřednictvím videí mnoho známých osobností. Mimo jiné třeba herečka Eva Holubová či operní pěvec Luděk Vele. Ale i další.

VIDEO Drahoš je hezkej muž a dobrej člověk, řekla Eva Holubová. I další umělci honí hlasy
Foto: TOP 09
Popisek: Eva Holubová v klipu TOP 09

„Už bylo dost toho lhaní, věřím, že bude dodržovat Ústavu,“ řekla například na podporu Jiřího Drahoše herečka Eva Holubová. „Věřím, že bude prezidentem nás všech, protože ho tam nevyslala žádná strana,“ dodala pak také Holubová a podotkla, že věří také tomu, že Jiří Drahoš bude prezidentem i těch, kteří jej nevolili.

„Prostě, pro mě je Jiří Drahoš muž, člověk, hezkej muž, dobrej člověk, kterýho budu velmi radostně a důstojně volit,“ dodala.

Holubové pak za její podporu Drahoš poděkoval: „Eva Holubová je skvělá herečka, jakých v našem státě mnoho není. Mnohokrát mě rozesmála ve svých komediálních rolích. V občanském životě vnímám její jasné postoje a je mi ctí, že mi vyjádřila svoji jednoznačnou podporu. Děkuji, paní Evo,“ napsal k videu.

Na Drahošovu podporu pak vystoupil také operní zpěvák Luděk Vele. „Myslím si, že je to vhodný a dobrý kandidát na prezidenta naší republiky,“ poznamenal Vele, jenž se pyšní plackou Jiřího Drahoše na své šále. „Je to statečný, chytrý, moudrý a vzdělaný chlap,“ dodal Vele. 

I jemu pak Drahoš poděkoval. „Operní pěvec Luděk Vele je sólista Opery Národního divadla. Statný muž a bouřlivák se srdcem na dlani. Za své výjimečné výkony získal Ceny Thálie v letech 1995 a 1996. Luďku, děkuji Vám za hezká slova,“ napsal na svém facebooku.

„Jiří Drahoš je pro mě favorit číslo jedna,“ podotkl také hokejista Josef Zajíc. „Má opravdový zájem o naše starosti,“ podotkl Zajíc, který se s Drahošem setkal při organizování jedné sportovní akce. „Nesmírně soustředěně poslouchá, co mu sdělujete,“ dodal. „Josef Zajíc je legenda českého hokeje. Pracoval i jako sportovní moderátor, teď trénuje mladé hokejové talenty. Je mi ctí, že jsem jeho volbou. Moc děkuji za podporu,“ zmínil pak Drahoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…