VIDEO Herec si v růžových šatičkách udělal legraci z gayů. Natočil reklamu na teplý Staropramen

12.08.2013 13:10

Pivovar Staropramen podpořil festival homosexuálů Prague Pride, za což ho ostře kritizovala Václavu Klausovi blízká konzervativní akce D.O.S.T. Nyní její signatář, herec a dabér Zbyšek Pantůček natočil reklamní klip, ve kterém si dělá legraci z gayů a Staropramene.

VIDEO Herec si v růžových šatičkách udělal legraci z gayů. Natočil reklamu na teplý Staropramen
Foto: Repro youtube.com
Popisek: Příliš teplý Staropramen

„Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu kulturní revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti. Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální 'manželství', včetně 'práva' na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot,“ uvedla Akce D.O.S.T.

Ta rozjela akci na bojkot Staropramene s názvem „Nepiju teplý pivo, nepiju Staropramen!“. Na podobné motivy je samotný reklamní klip, v němž dvojroli číšníka i gaye ve slušivých růžových šatičkách a duhové paruce ztvárnil sám Pantůček.

Tak co, Starouši? Staropramen– zvrhlé pivo do zvrhlé doby

A co se v klipu odehrává? Gay si povídá se svým zteplaným pivem Staropramen a říká: „Starouši, co kdybychom to dali my dva dohromady? Jen pro ten dnešní den.“

Pak přijde vrchní a říká: „Mně je teda jedno, co si tady nad tim pivem mumláte už dvě hodiny, jo, ale v tomhle pařáku bude ten Starouš úplně vařící. Dejte to sem, já vám přinesu novýho, studenýho.“

A homosexuál typickou homosexuální zženštilou dikcí odpovídá: „Co vás nemá? Teprve teď je pořádně teplej.“

„Viď starouši,“ brkne si do svého „teplouše“ gay, až se mu půllitr zvrhne. „Božínku, von se mi zvrhnul,“ zděsí se homosexuál.

A celá reklama končí hláškou: „Staropramen – zvrhlé pivo do zvrhlé doby.“

Bojuje Staropramen proti rodině?

A „teplým“ Staropramenem se na svých stránkách Protiproud zabývá i bývalý vicekancléř prezidenta Klause Petr Hájek. Jeden ze čtenářů mu přeposlal komunikaci s tiskovým mluvčím a manažerem vnějších vztahů Pavlem Barvíkem.

„Dobrý den, doslechl jsem se že váš pivovar STAROPRAMEN - můj oblíbený, bude prý sponzorovat akci Prague Pride, není to snad pravda? Takže vaše společnost bojuje proti rodině? Dost mne tato informace rozčílila, děkuji za odpověď a uvedení faktů,“ napsal Staropramenu čtenář a pivař Petr Juřena.

„Jsme společnost, která si zakládá na tom, že nikoho nediskriminuje a je transparentní. Proto jsme se také dohodli na podpoře s organizátory Prague Pride. Je smutné až zarážející číst v dnešní době ideologická prohlášení aktivity DOST hovořící o spoluvinících procesů. Nevím, zda jste ho četl. Naše partnerství nemá samozřejmě s myšlenkama typu boje proti rodině a podobnými nic společného. Stejně jako zmíněný pochod. To jsou myšlenky zmíněné aktivity snažící se na sebe strhnout pozornost médií. A naše všeobecně známá značka jim posloužila jako magnet na tato média. Jinak by se jejich prohlášení nevěnovalo tolik pozornosti,“ odpověděl Barvík.

Rozhodnutí vyhýbat se skvělému pivu Staropramen

„Pane Barvíku, vaše odpověď mne vede k rozhodnutí vyhýbat se vašemu skvělému pivu, a pokusím se o svých důvodech přesvědčit své přátele kamarády a známé.... Končím s pivem STAROPRAMEN,“ reagoval ještě pivař Petr Juřena.

Podle Michala Semína Prague Pride je zaměřena proti klasické tradiční rodině. „První požadavek homosexuálů byl registrované partnerství s tím, že nebudou požadovat manželství a adopci dětí. Dnes víme, že to nebyla pravda. Chtějí adoptovat děti. Jejich taktika je, že postupně vznášejí nové požadavky, podobně jako ve Francii a Británii, kde měli nejprve registrované partnerství a nyní bylo uzákoněno manželství. Oni chtějí mít stejné výhody a stejná práva jako tradiční heterosexuální rodiny, která plodí a vychovává potomky. Ať pan Barvík neříká, že Prague Pride není útokem proti tradiční rodině,“ řekl Semín ParlamentnímListům.cz.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…