VIDEO Hnus z Itálie. Migrant opéká kočku na ulici. Prý měl hlad. Reakce policie dostala lid do varu

01.07.2020 18:06

Itálii šokoval brutální případ násilí na zvířatech, ilegální migrant v jedné z toskánských ulic před zraky lidí upekl kočku na ulici. Video, které se rychle šíří internetem, zveřejnil na svém Twitteru šéf protiimigrační strany Liga a bývalý italský ministr vnitra Matteo Salvini.

VIDEO Hnus z Itálie. Migrant opéká kočku na ulici. Prý měl hlad. Reakce policie dostala lid do varu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Ilegální migrant pálí kočku na ulici v Itálii

„Toskánsko, Itálie. Na ulici pražil kočku ilegální imigrant. Hrozný, krutý čin, který nás všechny šokoval. Levičácká politika ničí nejkrásnější zemi na světě. Ale nevzdáme se,“ napsal otřesený Salvini ke sdílenému videu, v němž migrant upálil kočku, kterou měl v plánu sníst. Záznam má aktuálně více než 52 tisíc zhlédnutí.

Anketa

Má Zeman pravdu, že heslo ,,Black Lives Matter" je rasistické?

98%
2%
hlasovalo: 33269 lidí

Hroznému činu přihlíželi i kolemjoducí lidé, někteří z nich jej natočili na svůj telefon. Jedna z žen například na migranta křičela: „Kočky se nejedí. V naší zemi se kočky nejedí,“ snažila se hořícímu zvířeti zachránit život. Muž přesto držel zvíře dál nad rozdělaným ohněm a pálil jej dál, jako by se nic nedělo.

Následně se žena snažila ilegálnímu migrantovi vysvětlit, že kočky Italové mají doma jako domácí mazlíčky a chovají se k nim tak, jako by to byly jejich vlastní děti. „Nejste ve své zemi. Pošlu tě do vězení. Podívej, co jsi udělal. Styď se!“ křičela dál šokovaná kolemjdoucí.

Ilegální migrant rozdělával dál oheň a naznačoval jí rukama, ať odejde. „Potřebuješ jíst? Najdi si práci jako každý jiný, namísto toho, abys zabíjel kočky. Máš peníze na cigarety, ale nemáš peníze na to si koupit jídlo? Podívej, co děláš tomu ubohému stvoření,“ pokračovala zoufalá žena se slovy, že se musejí všichni jako on vrátit zpět do své země.

Muž, který kočku zabil, byl třiadvacetiletý africký ilegální migrant z Pobřeží slonoviny. V Itálii je od roku 2018. Občané jej ihned nahlásili italské policii, které se ze svého krutého činu následně zpovídal. Policie si o něm udělala záznam, zatčený však nebyl. Tamní občané jsou šokovaní, že za svůj odporný zločin nezaplatil.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…