VIDEO Hříchy mládí protizemanovského aktivisty kolují internetem

11.09.2015 20:20

Zakladatel facebookové skupiny za odvolání Miloše Zemana Šimon Hlinovský se neproslavil jen svými protizemanovskými aktivitami a čtvrtečním vystoupením v diskusním pořadu České televize Máte slovo, ale v minulosti podnikl pokusy na poli pěveckém. Dokládají to nahrávky, které je možné zhlédnout na serveru YouTube.

VIDEO Hříchy mládí protizemanovského aktivisty kolují internetem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

„Svině jsou to u koryta, pod nohy jim od huby lítá. Rudý, modrý, zelený, všichni jsou tam zkurvený. V zimě je vedro, v létě sněží, po louce běhají prasata svěží,“ zpívá Hlinovský například v písni, která byla na internet nahrána v lednu 2007.

Hlinovský si troufl i na cover verzi znělky dětského pohádkového seriálu Kačeří příběhy: „Šimon jako hurikán k vám teď míří. Tramvaj hajzl eroplán songy hýří. Písničky píše ze svojí chýše. Teď k vám děti z dálky letí Šimon mňau mňau. Přináší sem zhulenou zem Šimon mňau mňau. Dementi přijdou, když jsi v nouzi,“ zpívá Hlinovský mimo jiné ve videu, které bylo nahráno v únoru 2007.

Nynější protizemanovský aktivista se ale věnoval i prospěšnějším aktivitám, zřejmě by uměl poskytnout první pomoc zraněné osobě. Na YouTube.com je totiž také videonahrávka údajně ze zdravotnického kurzu, kde se Hlinovský snaží figurantovi zavázat jakoby zraněnou dlaň.

Vystudovaný politolog ale nelení ani v dalších veřejných aktivitách, a tak, jak sám uvádí, po maturitě vstoupil do TOP 09 a snaží se zveřejňovat své názory i na svém blogu vedeném u iDnes. V jednom ze svých posledních příspěvků tak aktivista píše o tom, že se sice cítí být  vlastencem, avšak zlobí ho prezident, který prý dělá ostudu České republice navenek, ale také nacionalistická uskupení, jejichž členové se podle něj klidně na demonstracích ohánějí ruskými vlajkami.

„Vadí mi, když různí fašisté a neonacisté označují za vlastizrádce všechny slušné občany, kteří si stejně jako já myslí, že by Česká republika měla přijmout určité množství uprchlíků. Demagogicky mluví o tom, že uprchlíci budou šířit různé nemoci, budou nás znásilňovat, budou mezi nimi teroristé, rozpoutají tady svatou válku a podobně,“ napsal aktivista například s tím, že se tito lidé jen snaží záměrně vyvolávat strach u obyčejných lidí, a dodal, že chce, aby Česká republika byla sebevědomým státem a pevnou součástí Evropské unie a NATO. „K tomu patří i společná odpovědnost za uprchlíky. Doufám, že se nám podaří všechny vlastizrádce a kolaboranty co nejdříve umlčet,“ napsal dále člověk, podle kterého tento strach z uprchlíků šíří především fašisté, kteří tak zaplavují Česko.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…