VIDEO Hrůza a děs! Milující muslimský otec měl své dvě dcery natolik rád, že je poslal na jednu takovou misi

22.12.2016 9:15

Britský deník The Sun publikoval dvě videa, která dokazují nepřekonatelné kulturní rozdíly mezi západní civilizací a muslimskou komunitou. Muslimský otec podle zveřejněných záběrů připravuje své dvě malé dcery na sebevražednou misi, která se později skutečně stala.

VIDEO Hrůza a děs! Milující muslimský otec měl své dvě dcery natolik rád, že je poslal na jednu takovou misi
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Abú Bakr al-Bagdádí, vůdce Islámského státu

Muslimům je často přičítáno k dobru, že si zakládají na rodinných vazbách a jejich děti pro ně znamenají vše. Vedle toho se však právě jejich milované ratolesti často stávají terčem islamistické propagandy. Zřetelně je to vidět v Palestině, kde jsou děti již od mala učeny nenávisti vůči Židům. Nejenom ze strany svých rodičů a příbuzných, ale také prostřednictvím státní propagandy a palestinských médií.

Někteří příznivci Islámského státu na území Sýrie vymývání hlav svých dětí povýšili asi na nejvyšší úroveň a posílají své děti rovnou na smrt. Rodičovský instinkt, který velí chránit svého potomka doslova do posledního dechu, šel stranou konkrétně v případě otce sedmileté dcery. Britský deník publikoval dvě děsuplná videa, kde hlava rodiny připravuje svého milovaného potomka na absolvování sebevražedného atentátu.

V jednom z neuvěřitelných videí líbají fanatičtí rodiče svoji dceru na rozloučenou před tím, než ji poslali na smrt. Ještě před tím však otec rodiny vede se svými dvěma dcerami rozmluvy o Alláhu a obětování se. „Co se chystáš udělat? Chceš je zabít, že? Bojíš se jich?“ ptá se jedné ze svých dcer. Ta bez větších emocí odpovídá, že odpálí bombu a svých nepřátel se v žádném případě nebojí. Jako obvykle v těchto případech následně celá rodina vzývá Alláha.

Na prvním videu jsou dívky oblečené do černého hidžábu, ale na druhém jsou vzhledem ke zvolenému oblečení k nerozeznání od evropských dívek svého věku. Na rozdíl od nich si však nehrají s panenkami ani kočárkem, ale jsou nástrojem fanatismu svých bezskrupulózních rodičů. Pro západní mainstreamová média však přesto zůstává hlavním viníkem syrského konfliktu syrský prezident Bašár Asad.

Právě proti jeho režimu byly obětovány dvě malé sestry. Minulý týden byly poslány k policejní stanici ve čtvrti Damašku jménem Al-Midan, kde požádaly, jestli by si zde směly odskočit na toaletu. Následně se v budově policejní stanice vyhodily do vzduchu a zranily přitom tři policisty. Jak vyprávěl očitý svědek incidentu agentuře Reuters, obě před tím vypadaly naprosto klidně a vyrovnaně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…