VIDEO I takhle vypadají sankce. Rus si vzal kladivo a pustil se do Obamy

14.08.2014 19:05

Mánie sankcí, která se v posledních týdnech rozpoutala mezi západními zeměmi a Ruskem, se přenesla i do bizarních poloh. Důkazem je ruský videobloger, který vyhlásil své vlastní sankce na prezidenta Obamu a USA. Vyhlášení těchto sankcí, mající prvky grotesky, lze zhlédnout na serveru YouTube.

VIDEO I takhle vypadají sankce. Rus si vzal kladivo a pustil se do Obamy
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Barack Obama, 44. prezident USA

Ruský glosátor na videu usedl před kameru a plamenně pohovořil k prezidentu Obamovi, který si podle něj neměl dovolovat zavádět sankce vůči Rusku. „Baracku, jako hrdý ruský patriot jsem musel přemýšlet, jaké sankce zavedu já vůči tobě,“ obrátil se přímo na prezidenta. A aby se jako hrdý občan Ruské federace pomstil skutečně citelně, ujistil prezidenta USA, že již nikdy nezavítá do jeho země a bude k tomu nabádat i své přátele.

Další sankcí měl být absolutní bojkot amerického zboží. Ten symbolicky vyjádřil zpečetěním osudu nejznámnějšího amerického vývozního artiklu. Bloger si zpod stolu vytáhl láhev Coca-Coly, kterou následně mimo záběr kamery se slovy „Já ti ukážu“ demonstrativně vylil do odpadu.

Na video se můžete podívat ZDE.

Tím však jeho účtování se Spojenými státy nekončilo. Předmětem jeho zloby se stal jeho vlastní telefon americké provenience, na který si přímo před kamerou vzal kladivo. Když přístroj za rozčílených výkřiků o amerických psech zdemoloval, rozšířil privátní embargo i na další komunikační elektroniku a stejným způsobem zprovodil ze světa i tablet, který mu předtím na jeho příkaz odevzdala jeho žena. „To je za vaše sankce,“ křičel přitom.

Ani tím však jeho trestání prezidenta Obamy neskončilo. Na úplný závěr videa si povšiml, že americkým výrobkem je též kamera, na kterou svou show natáčel. Video proto končí záběrem, kterak se hlavní protagonista s výkřikem „ty kamera amerikanskaja” rozpřahá svým kladivem proti objektivu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…