VIDEO Izraelská parodie, která dělá z vyšetřovatelů v FBI blbce. Zaznělo v ní i „Čech“

14.06.2016 16:15

Internetem se šíří video ze serveru YouTube, které znázorňuje izraelskou parodii na vyšetřování islámského terorismu FBI.

VIDEO Izraelská parodie, která dělá z vyšetřovatelů v FBI blbce. Zaznělo v ní i „Čech“
Foto: Petr Blahuš
Popisek: Protiislámské a protiuprchlické cvičení

Úvodní snímek ukazuje velitelství FBI v Bostonu. „Ok, pánové. Je to už týden, co jsme chytili chlápka, který připravoval útok,“ říká jeden z agentů.

„Čin. Čin, který vyšel najevo,“ opravuje jej druhý. „Takže je to týden, co jsme ho chytili a stále neznáme motiv,“ dodává první. „Co mohlo zapříčinit, že to mladý Američan chtěl spáchat? Co o něm víme, je fakt, že je Čech,“ doplňuje.

„Čečencem, pane, Čečencem,“ opravuje jej další agent. „Ano, ano, na tom nezáleží. Prostě z Asie,“ nenechává se první. 

„Stáhnul jsem všechny jeho fotky z Facebooku, třeba to pomůže,“ říká dál a všichni tři muži se následně dívají na snímky a vtipně to komentují. K obrázku, na němž muž drží transparent se slovy „I love Islam“, říkají: „A umí anglicky, dokonce perfektně.“ Další text, na němž je napsáno, že chce zemřít pro islám, komentují, že je krásné, že miluje svou dívku Islam a chce pro ni zemřít. Vzhledem k tomu, že podle nich zní irsky, je nutné prověřit organizaci IRA.

Úsměvný je také komentář nad snímkem islamisty pálícím americkou vlajku. Agenti v něm vidí patriota, který se snaží vytáhnout vlajku z plamenů. Následně jeden z agentů zmiňuje studia v Afghánistánu a Jemenu, jež se týkala náboženství. Nicméně to prý není relevantní informace. „Asi se chtěl stát knězem,“ vysvětlují si to vyšetřovatelé po svém.

„Nevím, zda je to důležité. Ale byl to muslim,“ říká pak jeden agent. Muž je následně svázán do kozelce a odveden. „Neměl říkat to slovo, musíme bojovat proti rasismu,“ komentují zbylí dva. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…