VIDEO Jan Kraus jedl vtipnou kaši. Vyřádil se i na Michalu Haškovi

29.09.2016 11:50

Z politiků, kteří v předvolebních kampaních oblékají kuchařskou zástěru a nechávají se zvěčňovat s vařečkou v ruce, si ve svém pořadu Show Jana Krause dělal srandu moderátor Jan Kraus. „Oni si myslí, že když vidí Haška, jak krouhá brambory, že je to vzruší a zvolej ho, nebo co,“ vtipkoval na účet hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška (ČSSD).

VIDEO Jan Kraus jedl vtipnou kaši. Vyřádil se i na Michalu Haškovi
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

„Určitě jste si všimli jako já, že v rámci stupňující se volební kampaně se politici vynořují všude možně na všech různých billboardech a tak dále, objeví se nám možná i v ledničce,“ zahájil Kraus proslov na téma politici a vaření.

Od ledničky jsou prý už jenom kousek, protože jak si Kraus sám všiml, politici napříč politickým spektrem začali hojně vařit, přičemž se u toho nechávají natáčet a výsledné klipy zveřejňují na sociálních sítích či svých webových stránkách. „Na některých je evidentní, že vaří poprvé v životě,“ podotkl moderátor.

A proč politici najednou tak hodně vaří? „Protože v televizi mají velký úspěch pořady o vaření. No a oni si ti bambulové myslí, že lidi tak fascinuje vaření. Že v životě neviděli pánev nebo že když vidí Haška, jak krouhá brambory, že je to vzruší a zvolej ho, nebo co,“ vtipkoval na účet hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška (ČSSD).

Dle Krause je ale zakopaný pes trošku jinde. „Ti, co vaří v televizi, jako Pohlreich, to jsou zábavní lidi, kteří umí velmi dobře vařit. O tom, jak vaří, se můžete navíc přesvědčit v jejich restauracích nebo na nějakých akcích. Jídlo politiků nikdo z nás ale nikdy neochutná,“ vysvětlil moderátor a dodal: „V televizi jsou kuchaři, kteří dobře vaří, jsou zábavní a navrch k tomu chytří. Tam by politici nikdy neměli lézt,“ poťouchle konstatoval Kraus za smíchu diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…