VIDEO Jen pro silné povahy. Takto teroristé vraždili v Paříži

14.11.2015 18:50

Na sociální síti Facebook se objevilo video uskupení World Special Forces, které v simulacích naznačuje, jak mohla vypadat série teroristických útoků v Paříži. Mezi jiným nastiňuje také situaci, za níž policejní jednotky vnikly do koncertní síně Bataclan. Na video upozornil partnerský web serveru ParlamentnéListy.sk.

VIDEO Jen pro silné povahy. Takto teroristé vraždili v Paříži
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Teroristické útoky v Paříži si vyžádaly přes sto mrtvých

Na internetu koluje video, na němž jsou nasimulovány útoky, které se reálně odehrály v Paříži. Ukazuje např. teroristy přijíždějící k jedné z restaurací. Rychle vystoupili z automobilu a ihned začali pálit do lidí. Totéž šílenství spustil další z útočníků v jiné pařížské restauraci Petit Cambodge. Nechybí ani video zachycující útok na slavný stadion Stade de France.

Připomeňme, že k útokům došlo v noci z pátku na sobotu, uskutečnila ho koordinovaná skupina na několika místech v Paříži. Nejhorší řež se odehrála v koncertním středisku Bataclan, kde teroristé zastřelili přes sto lidí.

„(V animaci) následuje hororové drama z koncertní sítě Bataclan. V tomto kulturním středisku tři ozbrojenci zavraždili 120 lidí a zajali 60 až 100 dalších rukojmí. V okamžiku, kdy ozbrojenci začali vraždit i ty, policie vnikla do objektu a zneškodnila dva teroristy. I toto simulace znázorňuje,“ informuje server ParlamentnéListy.sk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…