VIDEO „Kalouska vomejou,“ zní. Olda Kaiser si dělá p*del z nadávek na čínské roušky

27.03.2020 17:59

Partnerka herce Oldřicha Kaisera Dáša Vokatá sdílela na svém facebookovém profilu Kaiserovo video, v němž si herec dělá s nadsázkou legraci z roušek a z toho, jak jsou do Česka transportovány.

VIDEO „Kalouska vomejou,“ zní. Olda Kaiser si dělá p*del z nadávek na čínské roušky
Foto: Český rozhlas
Popisek: Oldřich Kaiser

„Přiletělo další letadlo. Ten leteckej most by chtělo Babišovi vyhodit do povětří. Ne, ne, ne, roušku si nevezmu, je z komunistický Číny, to radši zdechnu. Ještě Antonov! Ale jak mu to překazit, jak?“

Anketa

Vadí vám vládní nařízení, ať lidé během karantény nejezdí na chaty a chalupy?

9%
91%
hlasovalo: 25930 lidí
„Skvělá parodie na nešťastného a zlobou zmítaného člověka. Hezké na tom je, že ani druhá strana nepřijde zkrátka, připomíná Kodeta v Pelíšcích, přesvědčeného antikomunistu, který nechce porušit své zásady. Vtip je v tom, že obě varianty se nevylučují a popisují stejného zmateného člověka. Prostě kvantová mechanika, částice se nachází v obou stavech současně a výsledek ovlivňuje pozorovatel,“ uvedl jeden z diskutujících.

„Díky, tak to je ono. Olda,“ odvětil prostřednictví profilu Dáši Vokaté sám Oldřich Kaiser.

„Skvělá parodie na dnešní situaci, doufám, že to většina komentujících pochopila (mimo sluníček, kavárny, lepšolidí a jiných debilů). Ostatně jak jsme od pana Oldřicha Kaisera zvyklí,/ uvedl další diskutující.

„Vynikající. Ten Antonov na konci mě dostal. Dlouho jsem se tak upřímně nezasmál,“ poznamenal další diskutující. 

„Kalouska vomejou,“ dodal další. 

K přepravě zdravotnického materiálu je využívání velkokapacitní letoun Antonov An-124 Ruslan, který NATO označuje kódovým názvem Condor. První let dorazil do Česka v sobotu, další v noci na středu. Kromě nákupů, za něž Česko již vynaložilo tři miliardy korun, by podle ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) měla dorazit také humanitární pomoc – a to na oplátku za českou pomoc Číně z února a počátku března.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…