VIDEO Karas z ČT na mrazu: Mlátil do auta, mával mikrofonem, sníh mu padal na hlavu, kamera se potila

24.01.2017 11:13

Vtipné video s redaktorem České televize Miroslavem Karasem se šíří i v Polsku, kde vzniklo. Při natáčení reportáže tam totiž došlo k mnohým zajímavým situacím.

VIDEO Karas z ČT na mrazu: Mlátil do auta, mával mikrofonem, sníh mu padal na hlavu, kamera se potila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Krátce před živým vstupem se vůči Miroslavu Karasovi všechno spiklo. Stojící pod deštníkem nejprve naštvaně buší do auta, aby řidič odjel z místa. „Já mám za minutu živý vstup a on mi tu stojí,“ rozhorlil se Karas.

Najednou se však rozezněly zvony, což Karase rozlítilo dál. „Já vůbec nic neslyším,“ říkal. „Pozor, pozor, nehejbej mi s kamerou už,“ napomínal pak kameramana, který otíral potící se sklo. Mezitím zase na Karase spadl sníh. „Stojím pod stromem,“ vysvětloval.

Miroslav Karas začínal v Československém rozhlase, odkud přesel do České televize. Byl zahraničním zpravodajem v Polsku, odkud vyjížděl i do zemí bývalého Sovětského svazu. Čtyři roky byl také zahraničním zpravodajem v Moskvě, od roku 2016 je pak opět zahraničním zpravodajem v Polsku. Důvodem Karasova odchodu z Ruska přitom bylo neprodloužení akreditací ze strany ruské vlády. Moskva tak tehdy reagovala na to, že Ministerstvo zahraničních věcí ČR týden předtím odmítlo prodloužit akreditaci ruským novinářům – Vladimiru Sněgirevovi a Alexandru Kuranovovi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…