VIDEO Krev tuhne v žilách: Zkažené lidské maso. JiDáša Havlová. Místo Hamé Mohamé?

10.09.2015 11:38

Poněkud třeskutý humor: Události posledních dní glosuje v zábavných zprávách na serveru Stream.cz Jiří Maryško.

VIDEO Krev tuhne v žilách: Zkažené lidské maso. JiDáša Havlová. Místo Hamé Mohamé?
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

„Vítejte u Zpráv Václava Havla. Havel podražil. Jeho knihy jsou v posledních dnech k dostání sice za běžnou cenu, ale ukázalo se, že jméno Havel stojí třicet stříbrných,“ poukázal Maryško na fakt, že za užití jména Václava Havla chce jeho nadace poplatek 30 tisíc korun. „Vybírá to JiDáša Havlová,“ uvedl s tím, že i z toho důvodu se rozhodl tento díl pojmenovat Zprávy Václava Havla. „Uvidíme, co to udělá. Prachy nemáme,“ dodal.

Video můžete zhlédnout ZDE.

Následně se moderátor, jenž možná paroduje Jana Krause, věnuje tunelu Blanka, který je dle něj zlatým dolem. Reaguje tak na kampaň stavební firmy Metrostav, která tvrdí, že tunel Blanka není tunel. Hovořil i o Danielu Landovi a vandalismu způsobeném na jeho autě, Romech či o československých vojácích zakládájících domobranu proti imaginárním nepřátelům. „Chlapi, já vám děkuju, že i za mě, za havloidního kavárenského povaleče neváháte položit svý posraný životy,“ řekl s cigaretou a kávou Maryško.

Při následujícím černém humoru musí divákovi doslova tuhnout krev v žilách. „Mediální masáž na téma uprchlíci graduje. Před několika týdny byl objeven chladicí vůz jedné nejmenované potravinářské firmy plný zkaženého lidského masa. A před pár dny pro změnu výrobce paštik Hamé nabídl práci a ubytování desítkám syrských rodin. Tak těžko uvěřit tomu, že muslimové začnou ze dne na den konzumovat vepřové. A to i v případě, že by se halali přejmenovalo na halal a samotné Hamé na Mohamé. Tak si myslím, že nám ty uprchlíky chtějí dát sežrat,“ uvedl s nadsázkou, jež může být až nechutná, Maryško.

S podivem může být to, že Stream.cz je videoplatformou provozovanou samotným Seznamem.cz, to znamená, že nejde o neznámý a bezvýznamný server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…