VIDEO Libanonská křesťanka drsně proti muslimské studentce. Rok starý záznam znovu ožívá

02.07.2015 20:45

Na sociálních sítích už rok koluje video týkající se muslimů, které budí nemalou pozornost a v dnešních dnech se začalo znovu šířit přes sociální sítě. Zachycuje debatu, v níž vystoupila muslimka žijící v USA a studující tam právo Saba Ahmedová, která se ptala, proč vlastně jsou muslimové označováni za hrozbu, když jich po celém světě žije na 1,8 miliardy a v naprosté většině jde o mírumilovné lidi. Na její slova zareagovala libanonská křesťanka, která působí rovněž ve Spojených státech jako novinářka a aktivistka.

VIDEO Libanonská křesťanka drsně proti muslimské studentce. Rok starý záznam znovu ožívá
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

„Podle všech zpravodajských služeb na celém světě se poměr radikálních muslimů pohybuje mezi 15 až 25 procenty... Máme tady 180 milionů až 300 milionů lidí odhodlaných zničit a zlikvidovat západní civilizaci. To je tolik lidí, jako mají celé Spojené státy,“ varovala Brigitte Gabrielová v rychlém sledu faktů, které začala sypat proti muslimské studentce.

Pokud chce tolik lidí zabíjet, měli bychom si s tím dělat starosti a bránit se proti tomu. Příklady z historie navíc ukazují, že mírumilovná většina nemá rozhodující slovo. Za druhé světové války byla většina Němců jistě mírumilovná, a přesto měli nacisté na svědomí desítky milionů mrtvých. Totéž platí o Rusku. Většina Rusů byla nepochybně mírumilovná, ale sovětské vedení nechalo zemřít hladem či povraždit miliony lidí. Totéž se dá říci o Japonsku během druhé světové války nebo o Číně v letech teroru.

„Nadešla doba, kdy je načase uchopit celou politickou korektnost, vhodit ji do smetí, kam patří, a začít věci nazývat pravými jmény,“ udeřila Gabrielová a vysloužila si bouřlivý potlesk v publiku.

Konvička oceňuje „hrdinku“

Martin Konvička z iniciativy Islám v České republice nechceme se dámy důrazně zastal. Jde o ženu narozenou v Libanonu, která prý na vlastní kůži poznala, čeho jsou muslimové schopni v poměrně poklidně fungující zemi. Když počet muslimů začal výrazně převyšovat množství tamních křesťanů, klid mizel. Svůj komentář docent Jihočeské univerzity sepsal už na konci roku 2014 na blogu iDnes.cz, ale jak se ukazuje, i dnes může oslovit řadu lidí. Brigitte Gabrielovou označuje rovnou za hrdinku.

„A jako tolik hrdinek byla šokována, když viděla nemožnou reakci USA na 11. září – všechny ty řeči o ‚náboženství míru“. Napsala dvě knihy, autobiografickou Protože nás nenávidí (2006) a koncepční, skutečně programové dílo, Musíme je zastavit (2008). Říká v ní v podstatě, že islám je hnus zodpovědný za šílený stav arabských společností a šíří se díky vlastním křivárnám a našemu strachu. Neměl by šanci, nebýt falešné politické korektnosti, která nám brání přemýšlet o řešeních. Je čas poslat politickou korektnost tam, kam patří, a začít se aktivně bránit,“ zdůrazňuje muž, jenž je připraven vstoupit do české politiky a činit to, co hlásá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…