VIDEO Maďarský řidič kamionu u Calais se neudržel a rozjel se do davu uprchlíků

27.11.2015 14:30

ParlamentnéListy.sk upozonily na video, které natočil maďarský řidič kamionu. Ten jede po francouzské dálnici nedaleko Calais a v jedné chvíli mu zřejmě „rupnou“ nervy a začne najíždět mezi u krajnice stojící uprchlíky. Ti na oplátku vrhají po vozidle kameny a další předměty.

VIDEO Maďarský řidič kamionu u Calais se neudržel a rozjel se do davu uprchlíků
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Maďarský řidič kamionu se stal hitem YouTube poté, co natočil video z cesty Francií. To má za dva dny od uveřejnění již více jak půl milionu zhlédnutí.

Na něm sledujeme, jak jede po dálnici, a podél krajnice chodí skupinky běženců. V jedné chvíli řidič zřejmě vystoupí z auta a po svém návratu za volant dupne na plyn a začne najíždět do nedaleko stojící skupiny běženců, kteří před ním rychle uskakují.

Poté už je slyšet jen zuřivý a hektický komentář a občasný řidičův smích. Na závěr vezme kameru do ruky a po dalším proslovu se začne nahlas smát.

Na YouTube profilu řidiče je takovýchto videí několik, převážná většina ze dne 18. listopadu.

A pod nimi se vyrojilo velké množství souhlasných komentářů. „Maďaři brání Evropu před spodinou i mimo svou vlast!“ Objevují se mezi nimi i obvinění směrem k Turecku. „Poděkujte Erdoganovi. Obzvlášť Turci posílají tahle stáda do Evropy.“

„Vaše vláda očividně selhala. Občané by se měli chopit zbraní a bránit svoje domovy a zem před jasnou invazí,“ zní další z mnoha komentářů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…