VIDEO Máme nového prezidentského kandidáta. Kdysi jej pohladil po vlasech Jan Werich

19.04.2017 16:24

Česká republika má dalšího kandidáta na prezidenta. Je jím Miroslav Frajbiš, jenž svoji kandidaturu oznámil prostřednictvím kanálu YouTube a sociální sítě Facebook. „Jsem jeden z vás. Jsem člověk z lidu,“ uvádí mimo jiné s tím, že nekandiduje ani kvůli penězům, ani kvůli moci. „Chci lepší budoucnost pro nás a naše děti,“ řekl.

VIDEO Máme nového prezidentského kandidáta. Kdysi jej pohladil po vlasech Jan Werich
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přehlídka Hradní stráže na třetím nádvoří Pražského hradu v rámci Dne ozbrojených sil

„Když mně bylo 14 let, byl jsem v divadle ABC na hře Balada z hadrů. V závěru hry Werich prohlásil: ‚Žádný strach před velkými zvířaty a nemyslím tím slony‘,“ poznamenal Frajbiš s tím, že Werich jej také pohladil po vlasech a řekl mu: „To si pamatuj, chlapče.“ „A já si to pamatuju do dneška,“ říká Frajbiš na videu. 

„Jsem Míra Frajbiš, běžný člověk z lidu jako vy a v roce 2018 budu kandidovat na prezidenta České republiky,“ poznamenal dále. „Proč? Čekají nás těžké časy. Mám velké obavy o nás, o naši krásnou zemi. Otevřu bránu blanickým rytířům, protože teď je naší zemi nejhůř. Jako první věc po mém zvolení obnovím kontroly na hranicích, naši předkové budovali hodnoty, kulturu, celou naši zemi, tak si ji přeci nenecháme vzít. Zamezme tomu, dokud je čas. Nebudeme pouštět nelegální migranty do naší země,“ řekl.

Podle svých slov chce lepší budoucnost pro naše děti. „Nesnáším korupci a rozkrádání. Je obrovskou ostudou, že peníze, které se tu rozkradou, nemáme na zabezpečení našich důchodců, a proto se postarám, aby se měli lépe,“ vyzval k podpoře Frajbiš. 

Facebookovou stránku najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

9:44 Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

Oslavy osvobození od nacismu nabírají na českém internetu spád hned ráno. Šlechtic Jiří Lobkowicz oz…