VIDEO Máte taky svetr se sobem? Andrej Babiš přeje bohatého ježíška

23.12.2016 16:55

V červeném svetru se sobem. Tak přednesl ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš své vánoční přání. Nahrál jej dokonce na video a umístil na svůj facebookový profil.

VIDEO Máte taky svetr se sobem? Andrej Babiš přeje bohatého ježíška
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Máte taky svetr se sobem? Já jo, dostal jsem ho od kolegů. A tak jsem se rozhodl, že vám v něm popřeju krásné Vánoce a šťastný nový rok. Ten, co je za námi, byl fakt náročný, plný skvělých zážitků a setkání. A díky vám taky docela úspěšný. Ten příští bude těžký. Tak si během Vánoc užijte pohodu, pořádně si odpočiňte, ať to spolu zvládneme. Já teda odpočívat budu,“ napsal Babiš.

Na videu pak byl ještě žoviálnější. „Ahoj lidi. Vidíte podle dresu, že jsou Vánoce. Tady vidíte blikajícího soba, tady mi trčí nějaká baterka k tomu... Fantasticky se těším na Vánoce. Těším se, že budu s rodinou, že se vyspím, že mi nebudou volat novináři,“ sdělil Babiš.

Radostně pak oznámil, že státu se daří. „Myslím, že už je lépe, a bude líp,“ řekl Babiš. Vzpomněl také na všechny akce, kterých se zúčastnil. Ve videu za ním je pak připomínaly fotografie. „Také jsme vyhráli, i když nás pak podtrhli,“ vzpomněl také krajské a senátní volby. „Udržte mi přízeň. Já vám přeju krásné a veselé, bohatého ježíška a těším se, že se zase potkáme. Mějte se hezky. Čau,“ neopomněl závěrem zmínit ani parlamentní volby příští rok.

Vicepremiér Babiš vedle přání také dnes v rozhovoru pro server Novinky.cz připustil, že se zbaví Agrofertu. A to v případě, že Poslanecká sněmovna v lednu přehlasuje veto prezidenta Miloše Zemana a začne platit novela zákona o střetu zájmů.

Původní text ZDE.

Celý příspěvek Andreje Babiše: 

Máte taky svetr se sobem? Já jo, dostal jsem ho od kolegů. A tak jsem se rozhodl, že vám v něm popřeju krásné Vánoce a šťastný nový rok. Ten, co je za námi, byl fakt náročný, plný skvělých zážitků a setkání. A díky vám taky docela úspěšný. Ten příští bude těžký, Tak si během Vánoc užijte pohodu, pořádně si odpočiňte, ať to spolu zvládneme. Já teda odpočívat budu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…