VIDEO: „Mějte se rádi. A když to nepůjde...“ Tomio Okamura popřál k Vánocům

24.12.2019 12:35

Lídr SPD Tomio Okamura popřál na svém facebookovém profilu všem spoluobčanům a přátelům krásné vánoční svátky. Popřál hodné děti, hodné rodiče i hodně peněz. A přál si, aby se lidé měli rádi. A pokud to není možné, aby se alespoň tolerovali.

VIDEO: „Mějte se rádi. A když to nepůjde...“ Tomio Okamura popřál k Vánocům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Anketa

Prospěl spolek Milion chvilek pro demokracii České republice?

7%
93%
hlasovalo: 62899 lidí
„Přeji Vám a vašim blízkým všechno nejlepší, zdraví, dobrou náladu, hodně přátel, rodičům přeji hodně hodných dětí a dětem hodné rodiče a všem taky nějaké ty peníze, protože peníze jsou v dnešní době bohužel také mírou svobody, kterou máme,“ podotkl Okamura.

„Přeji nám všem, abychom se uměli spojovat v těch základních věcech, jako je právě ta svoboda a také svoboda a suverenita naši země,“ dodal.

„Přeji nám, abychom si uchovali a mohli projevovat svobodně ty nejrozdílnější názory a abychom se v rámci možností měli vzájemně co nejvíce rádi a když to nepůjde, tak abychom se uměli navzájem alespoň tolerovat. Ještě jednou Vám přeji vše nejlepší,“ uzavřel.

Okénko z Wikipedie

Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (celostátní konference v červenci 2019 podpořila v rámci změny stanov nový název Svoboda a přímá demokracie) je české politické hnutí, založené v první polovině roku 2015 poslanci Tomiem Okamurou a Radimem Fialou, kteří odešli po roztržce v poslaneckém klubu z hnutí Úsvit přímé demokracie. V programu hnutí dominuje vlastenectví a požadavek přímé demokracie ve formě odvolatelnosti politiků a soudců a referend o důležitých otázkách.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…